Wonen in Amerika – Storytime | Video

In de video van vandaag vertel ik je over de tijd dat ik gewoond heb in Amerika! Ik schreef er al eens eerder een storytime over, maar in een video kan ik er nog meer over vertellen. Kijk dus snel als je nieuwsgierig bent geworden!

Vond je het een leuke video? Vergeet dan niet te abonneren op mijn youtube kanaal, dan zie je mijn nieuwe video’s vanzelf in je subbox verschijnen! Happy sunday!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daphne
2 jaren geleden

Wat bewonder ik je hier onwijs voor zeg, Ik vind het altijd zo knap als iemand er voor kiest om voor langere tijd naar het buitenland te gaan. Reuze-interessant om te horen dat je echt op een Amerikaanse campus hebt geleefd (wat je normaal alleen in series of films ziet, haha!) Heerlijk dat je zoveel hebt kunnen reizen ook; SF lijkt me heel gaaf! Wel fijn dat je bday in ieder geval met familie was, maar ik snap je gevoel wel heel erg om een hoop in Nederland te moeten missen..

trackback

[…] ik naar een concert van hem ben geweest met mijn familie op mijn 21ste verjaardag, toen ik in New Orleans woonde. Daarom is zijn muziek dus extra speciaal voor me en gelukkig stelt dit nieuwe album niet […]