Make-up and Mingle (Kletsen en Opmaken) #1 | Video

Zondag, videotijd! Ik ga proberen van zondag mijn vaste uploaddag te maken, maar ik hanteer nog geen vast schema! Vandaag in ieder geval een nieuwe video voor jullie.

Make-up & Mingle is de naam die ik gegeven heb aan de welbekende ‘kletsen en opmaken’ video’s op youtube! Hopelijk vonden jullie het een leuke video. Als je nog tips hebt voor een leuke stedentrip, ik sta open voor suggesties!

Misschien vind je dit ook leuk?

2
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Levende LoesJanne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Janne
Gast
Janne

Kopenhagen is inderdaad een heel leuk idee! Ik heb er zelf drie maanden gewoond afgelopen herfst, en ook als je er zo lang bent verveel je je er nog niet met alles wat er te zien en te beleven is. Huur er vooral een fiets (tientje per dag, liefst bij een kleine fietsenwinkel buiten het meest toeristische centrum) en verken de stad. Er zijn mooie parken (Denen gebruiken begraafplaatsen ook als parken), de fietspaden zijn breed en veilig, je kunt een kijkje nemen in hippiestad Christiania en bij alle Aziaten die zich om de zeemeermin heen verzamelen. Koop lekker veel… Lees verder »