Levende Loes #55 – Gezellige zaterdag & beauty aankoopjes

Ik had deze week een heel gezellig weekend en was verder vooral bezig met studeren, maar dat mocht de pret niet drukken! In dit fotodagboek deel ik ook weer eens een mini-review met jullie.

Zaterdag ging ik lunchen en de stad in met de lieve Donna. We struinden de beauty winkels af en aten wat bij Barista Cafe. Altijd als ik haar zie, dwing ik haar even foto’s van me te maken (sorry Donna), maar stiekem vind ik dat in het openbaar ook best ongemakkelijk. Ik trek dus ook regelmatig gekke bekken zoals op de rechtste foto, oeps!

Ook zaterdagavond stond in het teken van gezelligheid en eten, want Kenny en ik hadden een etentje bij vrienden in Eindhoven. Dit was mijn outfit! Blouse van Esprit, rokje van River Woods (die ik wel gestreken had, maar daar is niks van te zien..) en laarsjes van Zign. Ik had trouwens flinke blaren van mijn nieuwe schoenen, au!

Zondag was een rustig dagje met een beetje studeren, maar ik bakte ook deze bananenbroodmuffins! We sloten het weekend dus af met dit lekkere baksel en een Netflix-serie.

Tijd voor een mini-review van deze neusstrips van Kruidvat, die ik kocht op aanraden van Donna. Ik had al wel eens zulke strips geprobeerd van Action, maar die werkte niet goed voor mij. Deze werken echt een stuk beter en zijn ook lekker betaalbaar!

Mijn drukke blok is nog niet voorbij, dus ook dit was een aantal keer mijn uitzicht deze week. Laptop, studieboeken, collegezalen, aantekeningen en ga zo maar door.

Ik deed ook een aantal beauty aankopen deze week! Ik besloot dat ik een Mac palette wilde samenstellen wat ik makkelijk mee kon nemen en ik kocht er vast drie kleurtjes voor. Naked Lunch, Wedge en Expensive Pink. Heb jij nog aanraders voor kleuren? Ook kocht ik bij Boozyshop deze concealers, die een dupe zouden moeten zijn van de Tarte Shape Tape. Mijn eerste indruk is heel goed!

Volgende week zie je dat ik naar de kapper ga (zou ik een pony gaan knippen?!) en heb ik een koffie afspraak met een medeblogger gepland staan. Maar dat zien jullie allemaal volgende week! Deed jij recent nog leuke beauty aankopen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Dat klinkt als een geslaagde week! Gezellig om zo’n zaterdaglunchdate te plannen 🙂 Die neusstrips klinken heel goed. Misschien ga ik die ook eens proberen. Ik zocht al een tijdje zo’n soort product voor een betaalbare prijs 🙂
Fijne week en succes bij de kapper!

Larissa
2 jaren geleden

Het ziet er weer uit als een leuk weekend!
Die neusstrips zijn ideaal. Lekker goedkoop en werken prima! Ik heb ze ook altijd in huis haha.
En wat een gave rok! Ben helemaal verliefd.

Jessica J.
2 jaren geleden

Die neusstrips van Kruidvat zijn inderdaad erg goed, en zeker voor dat geld! Succes bij de kapper! Altijd spannend, een nieuw kapsel. 🙂

Sija
2 jaren geleden

Ik vind poseren ook altijd zo ongemakkelijk in het openbaar haha! Wat een mooi palette heb je samengesteld, prachtige kleurtjes 🙂 Ben benieuwd wat je vind van de concealers! Liefs, Sija

Daphne
2 jaren geleden

Ahh wat gaaaf, zo’n MAC palette samenstellen! Ik snap je awkward gevoel van foto’s maken in het openbaar, maar tegenwoordig merk ik dat ik steeds minder moeite ermee heb en zelfs prima met ballonnen over straat ga, hahaha! Zet ik maar gewoon een lief lachje op naar de mensen die zonodig moeten kijken 😛

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuk weekje! Die neusstrips van het Kruidvat zijn inderdaad heel erg fijn!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Oh wat een heerlijke week! Ik ivnd je outfit met dat rokje echt super leuk! Ik wil ook eens neusstrips proberen! Mis dat ik die even ga aanschaffen! Ben benieuwd wat je bij de kapper nu gaat doen! wel of niet die pony haha! <3