Levende Loes #56 – Naar de kapper, stemmen & leuke koffie hotspot

In dit fotodagboek laat ik je zien wat ik afgelopen week deed! Ik ging naar de kapper, had een leuke koffie afspraak met een mede blogger en ging natuurlijk ook stemmen. Kijk je mee?

Before – during – after! Zaterdag ging ik naar de kapper en eigenlijk veranderde er heel weinig, haha. Ik liet mijn haar weer mooi in model knippen, met wat meer laagjes. Geen pony dus, ik twijfelde te erg, haha!

Na de kapper ging ik met mijn ouders en Kenny lekker lunchen. Ik ging voor de salade, goede keuze!

Ik probeerde afgelopen week deze oogpatches uit die je in mijn AliExpress shoplog kon zien. Ik vond ze stiekem een beetje tegenvallen.. De patches zelf waren super glad en bewogen daardoor een beetje nadat ik ze had aangebracht, wat best irritant was. Het resultaat was wel fijn, mijn huid was gevoed en zag er mooi uit, maar ik was niet mega onder de indruk.

Afgelopen woensdag waren natuurlijk de Gemeenteraadsverkiezingen en konden we ook stemmen voor het referendum en aangezien ik stemmen heel belangrijk vind, deed ik dat! Ik ging uiteindelijk stemmen in het Stadhuis, ook nog eens een mooie locatie.

Ik sprak afgelopen week voor het eerst af met een blogger, namelijk met Tedje van Teddlicious. We spraken af bij Kafethea, echt een hele leuke koffietent in het centrum van Maastricht. Deze muur vond ik zo leuk! En ik heb super professioneel (haha, not) even de persoon die ervoor zat weggewerkt. Ik vond het super spannend om iemand te ontmoeten die ik alleen online ken, maar het was heel leuk!

Ik sloot de week af met sushi, want ik had totaal geen zin om te koken, oeps! Lekker lui, maar moet kunnen zo nu en dan, haha.

Een fijn weekje, waar ik veel energie uit haalde! Dat had ik ook wel nodig, want komende weken gaan weer in het teken staan van tentamens. Maar dat zien jullie vanzelf! Bestel jij wel eens eten als je te lui bent om te koken?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Susan
2 jaren geleden

Leuk!! Ik had ook twee bloggermeetings staan maar die konden beiden niet door gaan, echt zo stom. Hopelijk gauw wel weer.

evelien
2 jaren geleden

Wat een fijne week, en zo fijn om lekker naar de kapper te gaan <3
Liefs,
Evelien

Sija
2 jaren geleden

Die letters aan de muur zijn inderdaad leuk! Heel creatief. Wat gezellig dat je met Tedje had gesproken! 🙂

Anna
2 jaren geleden

Leuk dat je met een blogger hebt afgesproken, dat is altijd zo gezellig. Fijne week! <3

Jessica J.
2 jaren geleden

Fijn dat je met Tedje afgesproken hebt. Ik kan me voorstellen dat het erg gezellig was. 🙂 En wij bestellen ook geregeld uit luiheid, hihi.

Romy
2 jaren geleden

Wat tof dat je met Tedje had afgesproken! Ik snap dat dat best spannend was, maar fijn dat het een leuke middag was!
En je haar zit echt heel mooi zo 🙂

Lieke
2 jaren geleden

Ahh leuke week en vooral leuk dat je met een blogger af gesproken hebt.
En soms ben ik idd ook te lui om te koken en dan bestellen we wat haha, je bent niet de enige <3