Favorieten van de Maand – Maart

Het einde van de maand maart nadert, wat betekent dat ik mijn favorieten met jullie ga delen! Van herontdekte favoriet, tot nieuwe schoenen, ik deel het vandaag met jullie in deze maandelijks terugkerende rubriek.

#1 Stippling brush

De afgelopen maand heb ik een kwast herontdekt, namelijk de stippling brush! Ik gebruikte deze een aantal jaren geleden regelmatig om mijn blush mee aan te brengen, maar liet hem lange tijd verstoffen. Nu ben ik weer helemaal fan! Je kan er heel natuurlijk blush mee aanbrengen, maar bijvoorbeeld ook bronzer. Het is heel makkelijk om met een stippling brush je make-up natuurlijk aan te brengen, wat een heel mooi effect geeft. Ik gebruik een hele oude van Boozyshop die flink aan het verharen is, dus ik moet echt een nieuwe aanschaffen, maar toch is dit een favoriet!

Stippling brushes kun je onder andere kopen bij Mac Cosmetics, Hema en Boozyshop voor verschillende prijzen.

#2 Gwen Stefani blush palette van Urban Decay

Dat is groot Urban Decay fan ben, weten jullie inmiddels wel. Daarom verschijnen er ook regelmatig producten van dit mooie merk in deze rubriek! Dit keer het Limited Edition blush palette wat Gwen Stefani in samenwerking met Urban Decay heeft ontworpen. De meeste kleuren in dit palette zijn heel mooi warm, wat het beste staat bij mijn huidskleur. Ik gebruik vooral graag de combinatie van LO-FI en OC op mijn wangen, want dat geeft een prachtige warme kleur. Het liefste gebruik ik dit palette in combinatie met een stippling brush!

Dit palette van Urban Decay was helaas limited edition, maar dit merk heeft nog veel meer mooie blushes en highlighters. Urban Decay kun je kopen bij Hudson’s Bay of Ici Paris XL.

#3 Wie is de Mol 2018

https://www.youtube.com/watch?v=uqKhofSvNJs

Inmiddels kijk ik al heel wat jaren trouw naar ‘Wie is de Mol’, zo ook dit seizoen. Eigenlijk vond ik dit seizoen niet heel erg goed, omdat ik het gevoel had dat de mol er heel erg bovenop lag. Maar toen de ontknoping was, gebeurde hetgeen wat ik gehoopt had en bleek totaal iemand anders de mol te zijn. Ik denk dat de meeste mensen de ontknoping al wel weten, maar voor het geval je dit seizoen opnieuw wil kijken, houd ik het nog even geheim. In ieder geval maakte deze ontknoping voor mij het hele seizoen weer goed en dat moest ik toch even benoemen!

Wie is de Mol kun je terugkijken via NPO Gemist.

#4 Veterlaarsjes van Zign

Al een aantal keer paste ik Dr. Martens, maar de perfecte match vond ik maar niet.. Ze sloten niet goed aan, ik slipte eruit, of ze waren veel te klein. Kortom: dr. Martens gingen er niet komen voor mij. Toch wilde ik graag een paar stoere veterlaarsjes, dus ik ging op zoek op internet. Uiteindelijk kwam ik via Zalando uit bij het merk ‘Zign’ wat dit soort schoenen verkoopt. Ik kende dit merk nog niet, maar besloot de gok te wagen en de laarsjes te bestellen. Toen ik ze aantrok zaten ze meteen als gegoten en ze liepen ook meteen heel fijn. Uiteindelijk heb ik er wel een blaar op gelopen de eerste keer dat ik ze wat langer aanhad, maar dat voorkom je bijna niet met leren schoenen. Je kunt de schoenen stoer of vrouwelijk combineren, wat ik heel tof vind!

Zign kun je onder andere kopen via Zalando. Deze schoenen kosten €89,95, wat ik voor leren laarzen een redelijke prijs vind.

Nu maart bijna voorbij is, komt de lente hopelijk echt dichterbij! Ik heb ontzettend veel zin in de warmere dagen, maar april staat voor mij eerst nog in het teken van tentamens. Gelukkig ga ik daarna op stedentrip naar Kopenhagen! Heb jij al leuke plannen voor komende maand?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een mooie laarsjes, zeg! En fijn dat ze ook nog eens perfect zitten 🙂 Dat brush palette vind ik er ook prachtig uitzien. En wat een bijzondere kwast! Zoiets heb ik nog nooit gezien, maar het klinkt als een ideale kwast om blush mee aan te brengen!

Lotje
2 jaren geleden

Leuke favorieten! Het palette van Gwen Stefani is zo mooi <3

Susan
2 jaren geleden

Die laarsjes zijn tof!

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuke laarsjes! Dr. Martens vind ik ook heel erg tof, maar ik haat het als je schoenen zo lang moet inlopen haha! Zeker als het dure schoenen zijn…

Lieke
2 jaren geleden

Een stippling brush heb ik jaren geleden vaak gebruikt maar ligt bij mij nu te verstoffen, misschien dat ik hem er nu ook weer eens bij pak! Ik ben het helemaal met je eens over dit seizoen van WIDM. Ik had deze mol zo niet zien aankomen aangezien ik vanaf seizoen 1 al op een mol zat.

Justine
2 jaren geleden

Dat palette is zo mooi! Ik kwam ‘m een paar weken terug tegen in de winkel en ik heb toen ook wel even staan twijfelen, maar heb ‘m uiteindelijk niet gekocht.

WIDM kijk ik ook elk jaar trouw. Ben heel benieuwd hoe het volgend jaar gaat zijn met een nieuwe presentator!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik heb nog nooit een stippling brush gebruikt, maar het klinkt wel erg handig. En dat blush palette is zo mooi!