Zalon Box unboxing | VIDEO

In de video van vandaag unbox ik de Zalon Box voor jullie. Dit initiatief van Zalando maakt het voor iedereen mogelijk om door een stylist geholpen te worden. Super leuk en toegankelijk!

Ik ben dus heel enthousiast over deze Zalon Box en ben zeker van plan nog eens zo’n box te bestellen in de toekomst. Ik heb in ieder geval weer genoeg inspiratie opgedaan! Heb jij wel eens zo’n Zalon Box geprobeerd?

Misschien vind je dit ook leuk?

12
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Favorieten van de Maand - April | Levende LoesLevende LoesJaimyLevende Loes #57 | Lekker uit eten, hoge hakken & beginnende Lente | Levende LoesMonica Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wauw, die trenchcoat vind ik echt fantastisch. Wat een mooie kleur! Ik had wel eens van Zalon gehoord en vind het een ideaal idee. Ik kan me voorstellen dat als je niet van shoppen houdt dit perfect is! En je doet misschien weer fashion ideeën op waar je zelf nooit op was gekomen.

Romy
Gast

Wat tof dat je deze box hebt uitgeprobeerd! Het lijkt me heel leuk om eens kledingadvies te krijgen van een stylist en zo items te proberen die je anders misschien niet snel zou uitzoeken. Die rode top en de broek met strik vind ik superleuk. Ik kan me voorstellen dat je die graag wilt houden. Dat bomberjack met de tekst zou ook niet zo mijn ding zijn, maar op de tekst na staat hij je wel heel leuk in deze combinatie 🙂

Anna
Gast

Wat een toffe outfits zeg! Heel leuk om het ook eens vanaf de klant te zien, haha! Ik weet natuurlijk niet precies hoe zo’n box er uit ziet. Ik ga vandaag weer lekker aan de slag met outfit previews, krijg er helemaal zin in door jouw enthousiaste video <3

Monica
Gast

Ik vind dat witte shirt juist heel leuk en de trenchcoat is ook erg mooi.

trackback

[…] weekend ging ik uit eten met mijn schoonfamilie en ik besloot de outfit aan te doen dia ik via Zalon kocht. De paperbagbroek is van Kiomi, de top van Villa en de schoenen zijn van Louboutin. En die […]

Jaimy
Gast
Jaimy

Super leuk om te zien! Naar aanleiding van deze video heb ik ook besloten om het uit te proberen (lekker studie-ontwijken, haha). Helaas duurt het nog een week voor mijn stylist beschikbaar is, maar ik ben erg benieuwd wat er uit gaat komen!

trackback

[…] was nogal lastig om een broek fatsoenlijk te fotograferen, haha! Deze broek kon je zien in mijn Zalon unboxing en is de afgelopen weken heel groot favoriet geweest. De broek is namelijk heel lekker luchtig, […]