Shopping Guide | Mijn favoriete webshops

Ik shop zelf meestal liever online dan in de winkel en vandaag deel ik daarom een aantal van mijn favoriete webshops met jullie! Lees snel verder!

#1 Zalando
Allereerst Zalando, want Zalando is echt een webshop waar ik heel vaak iets bestellen. Of ik nou op zoek ben naar nieuwe schoenen, leuke truien, een mooi jurkje of een nieuwe tas, Zalando heeft het! Soms zie ik even door de bomen het bos niet meer omdat ze echt zoveel opties hebben bij deze webshop, de filters helpen je en iedere keer shop ik er weer leuke dingen! Ik vind het vooral ideaal dat je hier heel lang de tijd hebt om je items te retourneren, dan kan ik het dus uitgebreid passen en twijfelen.

#2 Wehkamp
Wehkamp is een vergelijkbaar met Zalando, maar eigenlijk shop ik hier nooit voor kleding. Ik shop er namelijk vooral voor beauty producten! En dan met name scheermesjes. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar Wehkamp verkoopt vaak opzetstukjes voor scheermessen met vrij veel korting! Op het moment heb je ook weer bijna 50% korting op mesjes en met de naderende zomer is dat toch wel mooi meegenomen, want wat zijn die krengen toch DUUR! Zeker een aanrader dus. Overigens was Wehkamp ook lange tijd een van de weinige shops waar je de Maybelline Eraser concealer kon kopen, dus die heb ik daar ook regelmatig geshopt voor een goede prijs. Zeker eens verder kijken dan de kleding dus!

#3 Boozyshop
Een andere webshop waar ik regelmatig beauty producten koop, is Boozyshop. Jullie kennen deze online winkel waarschijnlijk wel en ook ik ben al jaren fan. Het assortiment is heel breed en er komen regelmatig nieuwe merken en producten bij. Ook is de verzending mega snel, wat ik echt ideaal vindt!

#4 AliExpress
AliExpress kent iedereen wel denk ik, maar ook ik ben groot fan van deze webshop! Ik shop er regelmatig, zoals je in de shoplog hierboven kunt zien, leuke items en handige gadgets. Als ik iets nodig heb, ga ik vaak eerst op AliExpress zoeken om te kijken of ik een goede deal kan scoren! Ook heel leuk voor cadeautjes en feestbenodigdheden trouwens! Je moet er even op wachten, maar ik heb al heel veel leuke aankopen gedaan bij deze webshop.

#5 MyJewellery
Als laatste de webshop MyJewellery. Deze winkel is begonnen online, maar heeft inmiddels ook een aantal fysieke winkels. Ik denk dat deze shop de afgelopen jaren heel veel bekendheid heeft vergaard, en terecht, want ze hebben mega leuke sieraden en kledingitems! Ik kende de shop eigenlijk vooral van de sieraden, maar ik heb een tijdje geleden ontdekt dat de kleding ook ontzettend leuk is. De items zijn niet mega goedkoop, maar gezien de goede kwaliteit zeker de prijs waard. Ook spelen ze heel goed in op de trends en je kunt hier zeker trendy items voor een wat lager prijsje scoren!

Dit zijn vijf van mijn favoriete webshops op het moment! Ik denk dat de meeste al wel bekend zijn bij jullie, maar misschien had je bijvoorbeeld nog nooit bedacht om voor beauty deals te kijken bij Wehkamp? Wat is jouw favoriete webshop?

Misschien vind je dit ook leuk?

8
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Levende LoesSusanLiekeAnnaKim Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Kim
Gast

Zalando is hier ook groot favoriet! Bijna al mijn schoenen komen daar vanaf, ik wacht dan ook meestal op een fijne aanbieding. Myjewellery heeft ook echt prachtige sieraden inderdaad, ik vind de verzendkosten alleen zo jammer. Guts & Gusto vind ik ook een erg leuke shop, ik koop er alleen niet zo vaak iets, omdat ik over de maat twijfel. Ik moet echt even een winkel opzoeken!

Anna
Gast

Wat een leuk artikel! Ik shop zelf eigenlijk nooit online – best wel gek voor iemand die als online stylist voor Zalando werkt. Haha! Ik vind een dagje shoppen ook wel erg gezellig eigenlijk en dan heb ik een item meteen in huis en weet ik vaak meteen of ik hem houd. Make-up bestel ik bijvoorbeeld wel online als ik de swatches heb gezien. Een tasje of een t-shirt zou ik ook nog wel bij Zalando bestellen!

Lieke
Gast

Zalando shop ik echt maar af en toe, zonde eigenlijk want ze hebben daar heel wat leuke dingen. My Jewellery, Aliexpress en Boozyshop zijn ook echt mijn favorieten

Susan
Gast

Zalando is ook een van mijn favorieten.. Zo chill ook dat ze zowat alles daar hebben.