Eetdagboek | What I eat in a day

Het leek me leuk om eens te delen wat ik in een dag allemaal eet, dus dat doe ik vandaag! Op deze dag was ik vrijwel heel de dag thuis, ging ik sporten en had ik ‘s avonds een afspraak. Laten we snel kijken wat ik allemaal gegeten heb!

Ik begon de dag met een bakje cruesli, wat ik vrijwel iedere dag doe. Ik eet altijd deze versie, omdat daar een stuk minder suiker in zit. Ik ben dol op cruesli, maar heel gezond is het niet, dus dit is een iets betere variant. Weet jij nog lekkere en iets gezondere alternatieven?

Na mijn ontbijt ging ik naar de sportschool en na mijn work-out at ik nog even een banaan, voor ik terug naar huis ging.

Als lunch at ik een speltbroodje van de Albert Heijn, met hüttenkäse, wat ijsbergsla en peper en zout. Ook at ik er een gekookt eitje bij!

Als tussendoortje at ik een handje walnoten en een mandarijntje. Gezonde tussendoortjes vind ik vaak lastig, maar fruit is altijd goed!

Ik maakte als avond eten een enorme lauwwarme pastasalade met spinazie, komkommer, paprika en mozzarella. Altijd goed, pastasalade!

Aangezien ik op tijd moest eten omdat ik ‘s avonds een meeting had, had ik weer een beetje honger toen ik terug kwam. Ik at dus nog even een appel met lekker veel kaneel! ‘s Avonds op de bank at ik nog dit schattige paaschocolaatje en dronk ik liters thee. Ik drink heel de dag door trouwens thee, want ik ben een echte theeleut!

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens een dagje mee te kijken naar wat ik kijk. Ik vond het in ieder geval leuk om een keer bij te houden! Willen jullie dit vaker zien? 

Misschien vind je dit ook leuk?

18
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Levende LoesBiancaKayleeLiekeLarissa Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Anna
Gast

Heel leuk om te zien wat je eet op een dag! Toevallig heb ik vandaag ook zo’n soort artikel online haha, alsof we het hebben afgesproken :p. Ik vind gezonde tussendoortjes ook best lastig. Ik ben ook dol op pasta, maar ik krijg daarna zo snel weer honger!

Susan
Gast

Ah leuk om te zien! Die pastasalade ziet er goed uit.

Sija
Gast

Dat broodje ziet er echt ontzettend lekker uit. Eigenlijk alles, haha! Leuk om te zien 🙂 Liefs, Sija

Esmee
Gast

Ooh die salade ziet er heel goed uit!

Romy
Gast

Leuk zo’n eetdagboekje! Volgens mij eet je best gezond, hoor, ook qua tussendoortjes 🙂 Zelf eet ik bij mijn ontbijt de muesli met rozijnen, kokossnippers en gedroogde abrikoos van AH-huismerk door mijn yoghurt. Die vind ik ook erg lekker! 🙂

Larissa
Gast

Wat super leuk om te zien wat je eigenlijk eet op een dag. En wat eet je lekker en gezond!

Lieke
Gast

Wat leuk om te zien wat je op een dag eet. Gezonde tussendoortjes blijven lastig, ik eet inderdaad dan ook vaak fruit of noten.

Kaylee
Gast

Ziet eruit als een heerlijke dag! Havermout als ontbijt moet je echt eens proberen! Ik zweer erbij! Voedzaam en je kunt het aankleden met wat je wilt, haha.

Bianca
Gast

Dit soort artikelen vind ik altijd erg leuk, krijg er inspiratie door en nu ook trek 🙂