Levende Loes #57 | Lekker uit eten, hoge hakken & beginnende Lente

Afgelopen week stond grotendeels in het teken van studeren (ik heb morgen mijn eerste tentamen!) maar ik heb ook nog een aantal leuke dingen gedaan, die ik graag met jullie deel vandaag.

Vorig weekend ging ik uit eten met mijn schoonfamilie en ik besloot de outfit aan te doen dia ik via Zalon kocht. De paperbagbroek is van Kiomi, de top van Villa en de schoenen zijn van Louboutin. En die doen pijn, au! Het zijn prachtige hakken, maar lekker lopen ze niet, haha.

We gingen naar Villa Pastorie, een super leuk restaurant in Tilburg. Ik vond de sfeer, een beetje huiskamerachtig, echt mega leuk en het eten was ook heel erg lekker. Het bloemetjesservies waarin je de thee kreeg typeerde het restaurant wel een beetje!

De lente lijkt steeds dichterbij te komen (dit weekend wordt het 23 graden, wat?!) en dat maakt me blij. Overal bloemetjes, zo leuk!

Ik at afgelopen week weer eens een sushi bowl en ik blijf dat zo lekker vinden. Het is ook mega makkelijk om zelf te maken, wat ik ook weer eens moet doen!

Nog een outfitje van afgelopen week. Ik draag een jurkje van MyJewellery, blazer is va H&M en schoenen van Zign. Mijn lipstick is trouwens Russian Red van Mac, wat voor mij de perfecte rode kleur blijft.

Ondanks het vele studeren, luidde ik het weekend in met een Gin Tonic. Even ontstressen, moet kunnen toch?

Volgende week zal mijn fotodagboek grotendeels in het teken staan van studeren, maar ook van Pasen! Ik probeer dus nog een aantal leuke foto’s voor jullie te kunnen maken. Heb jij nog leuke plannen, vandaag op Tweede Paasdag?

Misschien vind je dit ook leuk?

8
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Levende LoesDaphneAnnaRomySija Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Sija
Gast

Wat een prachtige outfit draag je naar het etentje! Klinkt als een super gezellig restaurant, zo schattig die theekopjes <3 Heel veel succes met je tentamen morgen! Komt helemaal goed 😀

Romy
Gast

Vooral je outfit met het zwarte jurkje vind ik echt onwijs leuk! Dat jurkje staat je zo goed! Het klinkt als een geslaagd etentje en dat servies is alleen al heel leuk.
Zet hem op met studeren en met de tentamens deze week!

Anna
Gast

Oeh wat een leuke outfit met die hakken! Ik vind zulke hakken ook nooit lekker lopen haha, zo jammer :p

Daphne
Gast

Oeh wauw, echte Louboutins! Ik kan wel begrijpen dat die niet heel comfortabel lopen 😛 Succes met je tentamen!