Levende Loes op Reis – Kopenhagen

Afgelopen week ging ik samen met mijn moeder op citytrip naar Kopenhagen! Vandaag daarom mijn fotodagboek van onze trip naar deze hele leuke stad.

Ik zal niet alle foto’s toelichten, maar ik wil jullie door middel van dit fotodagboek een algemene indruk geven van de stad! Nyhavn is natuurlijk een van de bekendste toeristentrekpleisters van Kopenhagen. Ik werd in ieder geval blij van deze mooie gekleurde panden!

Mijn moeder en ik houden van koffie, dus we hebben heel veel lekkere (en mooie!) kopjes koffie gedronken.

Rosenborg Slot was een van de mooie gebouwen in de stad, misschien wel mijn favoriet! Ik vond de architectuur sowieso prachtig. Dit Slot bevindt zich trouwens in een prachtig park. Kopenhagen heeft een aantal hele mooie parken!

Je kunt op een aantal plekken in Kopenhagen, zoals bij de Ronde Toren, over de hele stad uitkijken. Dat vind ik altijd zo leuk, omdat je echt een mooi overzicht van de stad krijgt.

Naast heel veel lekkere koffie, aten we ook een heleboel lekkere dingen. De Denen zijn heel goed in allerlei soorten gebakjes en broden, perfect voor een zoetekauw als ik. Deze sushi was trouwens echt HEERLIJK!

Christiania is een vrijstaat in Kopenhagen, wat zeker een bezoekje waard is. Het is een beetje een alternatieve wijk, waar tevens de bekende drugsstraat van de stad gelegen is, wat het sfeertje wat aparter maakt.

Al jaren wilden mijn moeder en ik graag eens een fish spa proberen en we kwamen het hier tegen, dus we besloten het te doen! Kort gezegd vond ik het vreselijk haha, maar misschien wijd ik er nog wel een artikel aan. Lijkt jullie dat interessant?

Op de laatste volle dag deden we nog een rondvaart, waarbij we nogmaals langs alle highlights van de stad gingen. Leuk om het ook vanaf het water eens te zien! Verder hebben we trouwens alles in de stad wandelend gedaan, wat heel goed te doen was.

Zaterdag vlogen we weer terug naar Nederland! Al met al hebben we een aantal hele leuke, gezellige dagen gehad en we vonden allebei de stad ontzettend leuk. Absoluut een aanrader!

Kopenhagen heeft heel lang op mijn ‘to visit-lijstje’ gestaan en eindelijk heb ik het af kunnen strepen! Wat een mega leuke stad was dit. Ben jij wel eens in Kopenhagen geweest?

Misschien vind je dit ook leuk?

14
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Levende LoesKayleeJessica J.AnnaSandra Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Dat klinkt als een heel geslaagde stedentrip! Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan en gezien! Ik ben zelf een paar jaar geleden in Kopenhagen geweest en vond het ook een mooie stad. Vooral Nyhavn vond ik prachtig 🙂

Daphne
Gast

Wat ziet het eruit als een prachtige, veelzijdige stad! Staat absoluut op m’n bucketlist 🙂

Sija
Gast

Wat gezellig, een moeder en dochter uitje! 🙂 Kopenhagen is echt een leuke stad. Zo’n fishspa lijkt me trouwens ook niet zo fijn, ik kan denk ik niet tegen dat gekietel hahah!

Sandra
Gast

Koprehagen lijkt mij echt een toffe stad! Jouw foto’s bevestigen dit zeker, hihi. Ik zou hier zeker wel een keer naar toe willen. Christiania vind ik ook wel interessant. Dat is een tip die ik ga onthouden!

Anna
Gast

Wat een mooie foto’s! Kopenhagen is zo’n leuke stad, ik ben er zo’n 2 jaar geleden geweest en heb toen ook al deze plekken bezocht. De huisjes bij Nyhavn zijn zo schattig! En ik vond de koffie daarom echt heerlijk trouwens <3

Jessica J.
Gast

Ik ben nog nooit in Kopenhagen geweest, maar wil er zo graag eens naartoe! Lijkt me een prachtige stad. Mooi reisverslag!

Kaylee
Gast

Hele mooie foto’s! Klinkt als een geslaagd tripje. Staat ook echt nog op mijn lijstje!