Levende Loes #58 – Pasen, tentamens & hardlopen

Deze week stond grotendeels in het teken van mijn tentamens, dus ik bracht veel tijd door achter mijn laptop en studieboeken. Toch heb ik ook een aantal leuke dingen om te delen, zoals mijn Pasen! Kijk je mee?

Vorig weekend was het Pasen en ondanks mijn tentamen de dag erna, vierde ik het wel. Samen met mijn vriend verzorgde ik de paasbrunch bij mijn schoonfamilie en we maakten van alles. Van slasoep, tot paas rocky road, van omeletwraps, tot sconebrood.

Ik bracht de afgelopen week grotendeels door met mijn studieboeken, want ik had vorige week twee tentamens en vandaag (misschien wel op het moment dat je dit leest, duim voor je!) mijn laatste herkansing. Super spannend!

De laatste tijd baal ik een beetje van mijn huid, dus ik schafte een aantal nieuwe huidverzorgingsproducten aan van La Roche Posay. Ik ben benieuwd of ik verschil ga merken!

Heel veel sporten kwam er niet van deze week, maar ik ging wel twee keer hardlopen. Ik liep voor het eerst 4 kilometer in een keer, zonder te lopen, dus ik was stiekem wel een beetje trots. Mijn photoshopskills zijn niet erg goed trouwens haha, maar ik wilde woonwijk even verbloemen.

Tentamentijd! Ik heb vorige week dus twee tentamens gehad en vandaag de laatste. En na die herkansing heb ik eindelijk vakantie!

Afgelopen weekend was het heerlijk weer en deed iedereen voor mijn gevoel leuke dingen, maar ik moest helaas nog studeren.. Ik besloot de balkondeur open te zetten, zodat ik toch een beetje het gevoel had dat ik buiten aan het studeren was, haha. Gelukkig houdt het lekkere weer nog even aan!

Ik heb dus een flink drukke week achter de rug, maar na mijn herkansing heb ik vakantie en vlieg ik vanavond naar Kopenhagen! Daar zien jullie volgende week een fotodagboek van, dus kom dan zeker even terug. Heb jij lekker genoten van het weer?

Misschien vind je dit ook leuk?

12
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Levende LoesLiekeMarloesAnnaJanne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

De paasbrunch ziet er echt heerlijk uit! Fijn dat je daar, tussen de tentamens door, toch nog van kon genieten 🙂
Zet hem op met je allerlaatste tentamen en voor daarna heel veel plezier in Kopenhagen! Wat een fijne afsluiter van de tentamenperiode! 🙂

Sija
Gast

La Roche Posay is een fijn merk, ik denk dat het je huid wel gaat helpen! 🙂 Veel succes nog en alvast veel plezier in Kopenhagen, dat heb je wel verdient na al dat studeren! <3

Janne
Gast
Janne

Veel plezier in Kopenhagen, en ik hoop dat alle tentamens goed zijn gegaan 🙂

Anna
Gast

Oeh die paasbrunch! Wat veel lekkers hadden jullie gemaakt. Heel veel plezier in Kopenhagen! <3

Marloes
Gast

Wat een lekkere paasbrunch! Ziet er erg geslaagd uit 🙂 En veel plezier in Kopenhagen! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een erg leuke stad.

Lieke
Gast

Ik hoor van iedereen om mij heen over tentamens, wel fijn dat je nog tussendoor wat kon genieten. Je paasbrunch ziet er echt ontzettend lekker uit <3