Favorieten van de Maand – April

Mei is officieel van start gegaan gisteren, maar dat kan natuurlijk niet zonder dat ik je eerst mijn favorieten van de vorige maand heb laten zien! Vandaag dus mijn favorieten van de maand april.

#1 Paperbag broek van Kiomi (via Zalon)

 

Deze foto is een beetje gek, maar het was nogal lastig om een broek fatsoenlijk te fotograferen, haha! Deze broek kon je zien in mijn Zalon unboxing en is de afgelopen weken heel groot favoriet geweest. De broek is namelijk heel lekker luchtig, wat fijn was met de warme dagen die we in april toch een aantal gehad hebben. Je kunt deze broek heel makkelijk casual stylen, maar ook wat netter door er een mooie top en hakken bij te dragen. Een heel divers kledingstuk dus! Dit is de eerste paperbag broek die ik probeerde, maar ik wil er zeker meer aanschaffen, want ik ben fan.

Deze broek van Kiomi is onder andere te koop via Zalando en kost €49,95.

#2 Essence Fresh & Fit foundation in Fresh Ivory

Ik kocht deze foundation van Essence voor een video die ik op wilde nemen eigenlijk vooral omdat ik de flacon er heel mooi uit vond zien. Toen ik hem voor het eerst probeerde was ik meteen onder de indruk van het mooie resultaat en vanaf dat moment is hij dan ook in mijn dagelijkse make-up routine beland! De dekking van deze foundation is subtiel maar voldoende en laat je huid mooi stralen. Je kan heel goed merken dat het doel van dit product is om je huid een mooie natuurlijke ‘dewy’ look te geven. Zeker in combinatie met een beetje concealer zorgt deze foundation voor een stralende huid. Een echte budget topper!

De Essence Fresh & Fit Foundation kost €4,99 en is te koop bij Kruidvat.

#3 Nars Radiant Creamy Concealer in Vanilla

Jullie konden in mijn Kopenhagen shoplog zien dat ik deze kleine versie van de welbekende Radiant Creamy Concealer van Nars aanschafte en sinds ik die video opnam heb ik hem iedere dag gebruikt! Ik gebruik hem nu dus zo’n twee weken dagelijks en deze concealer is uitgegroeid tot een grote favoriet. De finish is heel mooi natuurlijk, de kleur matcht goed bij mijn huid en de concealer blijft heel lang mooi zitten. Ik snap wel waarom zoveel mensen fan zijn van dit product!

De Nars Radiant Creamy Concealer is in verschillende kleuren te verkrijgen bij Bijenkorf voor €29,50 per stuk.

#4 Luis Fonsi, Demi Lovato – Échame La Culpa

Dit liedje van Fonsi en Demi Lovato is al een hele tijd geleden uitgekomen, maar op een of andere manier heb ik hem nu pas ontdekt! Het liedje kwam voorbij in een Spotify playlist en sindsdien staat hij regelmatig op repeat hier in huis, tot grote ergernis van mijn vriend, haha. Ik word blij van de stemmen, van de Spaanse taal en van het ritme! Ik krijg er echt een enorm zomers gevoel van. Dit is voor mij in ieder geval al een zomerhit!

Je kunt ‘Échame La Culpa’ beluisteren via Youtube of Spotify en aanschaffen via iTunes.

Als het goed is brengt mei een heleboel mooie dagen met zon, dus ik ben benieuwd wat mijn favorieten met de naderende lente/zomer gaan zijn! Heb jij vast een aanrader voor me?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Die broek is ech prachtig! Wat tof ook met die strik! En naar de foundation maak je me heel nieuwsgierig. Hij klinkt in ieder geval erg goed. Misschien dat ik die binnenkort ook even ga proberen bij Kruidvat 🙂

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuke favorieten! Die broek is echt onwijs mooi, ik ben ook groot fan van die modellen!

Sija
2 jaren geleden

Ik denk dat ik die foundation van Essence maar eens ga proberen! Klinkt goed zo’n dewy look.

Susan
2 jaren geleden

Mooie broek inderdaad!

Lieke
2 jaren geleden

Die foundation heb ik ook en vind hem ook erg fijn! Die broek ziet er heel leuk uit, vind pantalons altijd zo lekker zitten.

Evelyn
2 jaren geleden

Wat een leuke favorieten. Ik hou er altijd van als je budget make-up koopt en het ook nog eens goed uitpakt! Echt een geluksmomentje, haha!