Kleine persoonlijke update + mededeling

Vandaag even een kleine persoonlijke update en mededeling wat betreft mijn blogschema, want komende weken vindt er een kleine tijdelijk verandering plaats!

Op dit moment ben ik druk aan het studeren voor mijn tentamens van volgende week en mijn her van de week erna. Al mijn tijd en energie moet ik in die vakken steken, want het is ontzettend veel werk. Het komt er op neer dat ik in een kleine week 3 tentamens heb, wat echt heel erg pittig is. Je kan je voorstellen dat ik daarom ook wel aardig wat stress ervaar!

Bovendien ga ik meteen de dag van mijn laatste tentamen op stedentrip naar Kopenhagen (tips zijn welkom!). Zodra mijn tentamen afgelopen is, spring ik in de trein om op weg naar Schiphol te gaan. Daar heb ik mega veel zin in, maar zorgt er ook voor dat ik niet veel rust heb tussendoor. Dat is het natuurlijk helemaal waard, maar zorgt er wel mede voor dat ik gekozen heb voor een kleine verandering in mijn blogschema komende twee weken.

Normaal post ik iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel en zondag een video. In ieder geval komende twee weken, misschien iets langer, komt er op maandag en woensdag een artikel en op vrijdag een video. Door net even een artikel minder te hoeven schrijven, krijg ik iets meer ademruimte, wat ik echt even nodig heb deze drukke periode, haha.

Ik merk dat ik afgelopen tijd een beetje veel hooi op mijn vork heb genomen en ook al baal ik ervan dat ik dit schema niet vol kan houden, ik denk dat deze tijdelijke verandering even nodig is!

Zondag komt er dus gewoon nog een video online en verder komen de fotodagboeken en woensdag-artikelen ook gewoon, alleen wordt het vrijdag-artikel vervangen door een video.

Hopelijk begrijpen jullie deze tijdelijke verandering! Zodra ik het weer wat rustiger heb, ga ik gewoon weer terug naar mijn oude blogschema!Ā Dankjewel voor het lezen en jullie altijd lieve reacties!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
evelien
2 jaren geleden

Helemaal begrijpelijk, succes met je tentamens. Super spannend!
En geniet natuurlijk van je tripje naar Kopenhagen <3
Liefs,
Evelien

Romy
2 jaren geleden

Je hebt groot gelijk om het met bloggen even iets rustiger aan te doen. Je tentamens gaan nu even voor. Veel sterkte en succes met alle tentamens! In ieder geval wel een fijn vooruitzicht dat je daarna naar Kopenhagen gaat. Een superleuke stad! Ik vond vooral Nyhavn heel mooi. Dat is het bekendste gedeelte van Kopenhagen met mooie, gekleurde huisjes. Verder vond ik het wel een aanrader om fietsen te huren in de stad en op die manier overal naartoe te gaan. Ze hebben daar zelfs op veel plekken fietspaden aangelegd.

Sija
2 jaren geleden

Groot gelijk! Even rustig aan doen. Heerlijk een tripje naar Kopenhagen! Veel plezier alvast šŸ™‚

Merel Anne
2 jaren geleden

Je hebt groot gelijk! Veel succes en plezier!

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Je hebt groot gelijk, sommige dingen zijn tijdelijk belangrijker voor je. Succes met alles šŸ™‚

Anna
2 jaren geleden

Heel begrijpelijk, doe rustig aan! Veel succes met je tentamens en veel plezier alvast in Kopenhagen!

Sas
Sas
2 jaren geleden

Lekker doen wat goed voelt en fijn is! Succes

Jessica J.
2 jaren geleden

Heel erg veel succes met je tentamens en alvast veel plezier in Kopenhagen gewenst! Ik ben er nog nooit geweest, dus heb helaas geen tips voor je.

trackback

[…] ik jullie vorige week in mijnĀ updateĀ al vertelde, komt er in ieder geval komende twee weken een video online op vrijdag in plaats van […]