Kleine persoonlijke update + mededeling

Vandaag even een kleine persoonlijke update en mededeling wat betreft mijn blogschema, want komende weken vindt er een kleine tijdelijk verandering plaats!

Op dit moment ben ik druk aan het studeren voor mijn tentamens van volgende week en mijn her van de week erna. Al mijn tijd en energie moet ik in die vakken steken, want het is ontzettend veel werk. Het komt er op neer dat ik in een kleine week 3 tentamens heb, wat echt heel erg pittig is. Je kan je voorstellen dat ik daarom ook wel aardig wat stress ervaar!

Bovendien ga ik meteen de dag van mijn laatste tentamen op stedentrip naar Kopenhagen (tips zijn welkom!). Zodra mijn tentamen afgelopen is, spring ik in de trein om op weg naar Schiphol te gaan. Daar heb ik mega veel zin in, maar zorgt er ook voor dat ik niet veel rust heb tussendoor. Dat is het natuurlijk helemaal waard, maar zorgt er wel mede voor dat ik gekozen heb voor een kleine verandering in mijn blogschema komende twee weken.

Normaal post ik iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel en zondag een video. In ieder geval komende twee weken, misschien iets langer, komt er op maandag en woensdag een artikel en op vrijdag een video. Door net even een artikel minder te hoeven schrijven, krijg ik iets meer ademruimte, wat ik echt even nodig heb deze drukke periode, haha.

Ik merk dat ik afgelopen tijd een beetje veel hooi op mijn vork heb genomen en ook al baal ik ervan dat ik dit schema niet vol kan houden, ik denk dat deze tijdelijke verandering even nodig is!

Zondag komt er dus gewoon nog een video online en verder komen de fotodagboeken en woensdag-artikelen ook gewoon, alleen wordt het vrijdag-artikel vervangen door een video.

Hopelijk begrijpen jullie deze tijdelijke verandering! Zodra ik het weer wat rustiger heb, ga ik gewoon weer terug naar mijn oude blogschema!Ā Dankjewel voor het lezen en jullie altijd lieve reacties!

Misschien vind je dit ook leuk?

17
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Levende LoesBudget Beauty Favorieten | Video | Levende LoesJessica J.SasAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
evelien
Gast

Helemaal begrijpelijk, succes met je tentamens. Super spannend!
En geniet natuurlijk van je tripje naar Kopenhagen <3
Liefs,
Evelien

Romy
Gast

Je hebt groot gelijk om het met bloggen even iets rustiger aan te doen. Je tentamens gaan nu even voor. Veel sterkte en succes met alle tentamens! In ieder geval wel een fijn vooruitzicht dat je daarna naar Kopenhagen gaat. Een superleuke stad! Ik vond vooral Nyhavn heel mooi. Dat is het bekendste gedeelte van Kopenhagen met mooie, gekleurde huisjes. Verder vond ik het wel een aanrader om fietsen te huren in de stad en op die manier overal naartoe te gaan. Ze hebben daar zelfs op veel plekken fietspaden aangelegd.

Sija
Gast

Groot gelijk! Even rustig aan doen. Heerlijk een tripje naar Kopenhagen! Veel plezier alvast šŸ™‚

Merel Anne
Gast

Je hebt groot gelijk! Veel succes en plezier!

www.irispraat.nl
Gast

Je hebt groot gelijk, sommige dingen zijn tijdelijk belangrijker voor je. Succes met alles šŸ™‚

Anna
Gast

Heel begrijpelijk, doe rustig aan! Veel succes met je tentamens en veel plezier alvast in Kopenhagen!

Sas
Gast

Lekker doen wat goed voelt en fijn is! Succes

Jessica J.
Gast

Heel erg veel succes met je tentamens en alvast veel plezier in Kopenhagen gewenst! Ik ben er nog nooit geweest, dus heb helaas geen tips voor je.

trackback

[…] ik jullie vorige week in mijnĀ updateĀ al vertelde, komt er in ieder geval komende twee weken een video online op vrijdag in plaats van […]