Geef je huis een lente make-over! | INSPIRATIE

De lente lijkt nu toch echt begonnen te zijn en we hebben al een aantal dagen met heerlijk weer achter de rug! Vandaag deel ik met jullie een aantal leuke items waar je je huis een mini make-over mee kan geven, zodat je helemaal klaar bent voor de lente.

♥ Vaas – H&M ♥ Plaid – C&A 

Ik vind pastelkleuren echt lente schreeuwen, dus die komen een aantal keer terug in dit artikel. Als je een leuk item neer zet in een zachte kleurtint, heb je meteen de lente in huis gehaald! Je kan dit makkelijk doen door leuke accessoires neer te zetten zoals vaasjes. Een plaid is misschien niet heel erg nodig in de lente of zomer, maar ik vond de kleur zo leuk! Je kan het natuurlijk ook als aankleding gebruiken.

♥ Kussenhoes – H&M ♥ Poef – Wehkamp ♥ Boekenrek – EMOB ♥

H&M heeft altijd leuke kussenhoezen en daar haal ik ook regelmatig weer een leuk exemplaar. Deze variant hebben ze in allerlei kleurtjes, dus je kan voor ieder seizoen een mooie nieuwe kleur uit kiezen! Deze mintgroene poef van Wehkamp vond ik wederom om de kleur heel erg passend bij de lente. Bij EMOB verkopen ze allerlei mooie meubelen, zoals dit toffe boekenrek. Wit vind ik een hele mooie kleur in je interieur, zeker voor de lente, en je kunt zo’n rek natuurlijk ook heel leuk aankleden met bijvoorbeeld het vaasje van H&M!

♥ Bijzettafeltjes – EMOB ♥ Kussenhoes – H&M ♥ Stoel – EMOB ♥

Nog twee leuke items van EMOB, want ook met een aantal simpele toevoegingen kan je je woonkamer meteen een heel andere look geven! Ik vind de combinatie van twee bijzettafeltjes heel leuk staan, zeker met leuke kaarsjes of bloemen erop. Dit kussen van H&M gaf me echt een tropisch gevoel, dus die moest ik even benoemen! Als laatste de mooie okergele stoel van EMOB, want ik vind zo’n soort stoel echt een eyecatcher. Het is zo leuk om een stoel in je woonkamer te zetten met een speciaal kleurtje en okergeel blijft een van mijn favorieten!

Ik krijg van deze leuke items meteen zin om mijn woonkamer helemaal om te gooien! Maar ook met een aantal simpele accessoires zoals vaasjes, kussenhoezen of kaarsen, kun je in je huis al een lentegevoel creëren. Heb jij al een grote lenteschoonmaak gehouden?

Deze post is een advertorial in samenwerking met EMOB.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Misschien vind je dit ook leuk?

8
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Levende LoesLarissaevelienSijaRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wauw, wat een toffe items staan er in je lijstje! Vooral die gele stoel en het roze plaid zijn helemaal mijn ding 🙂 Ik krijg hier ook echt zin van om wat meer lente in mijn interieur te brengen.

Sija
Gast

Wat een leuke items! Dat poefje van H&M vind ik echt super schattig. Wanneer de lente er is heb ik ook zin om allemaal planten te gaan halen en een soort jungle van m’n huis te maken haha.

evelien
Gast

Wat een geweldige items! Ik vind mooie lente kleuren helemaal geweldig. <3
Liefs,
Evelien

Larissa
Gast

Ik ben echt verliefd op de okergele stoel! Ik zou zelf heel graag okergeel willen toevoegen aan ons nieuwe interieur straks, maar Sander is er nog niet helemaal van overtuigd. Maar hoe kan hij nou nee zeggen tegen die prachtige stoel?
De rest van de items vind ik ook erg leuk, helemaal mijn stijl!