REVIEW | Lipstick Queen Color Transforming Lipsticks

Al een tijdje had ik de lipsticks van Lipstick Queen op het oog omdat ze zo bijzonder zijn, dus toen ik ze in Kopenhagen tegen kwam op het vliegveld in een mini-setje, besloot ik ze mee te nemen! Vandaag mijn review van deze bijzondere lipsticks.

Voordat ik naar de kleuren ga, even mijn kale lippen! Hier heb ik dus niks op mijn lippen. Zoals je kunt zien heb ik van mezelf vrij veel kleur al in mijn lippen, dus ik was heel benieuwd hoe deze lipsticks gingen pakken. Het idee is dus dat de lipsticks van Lipstick Queen zich aanpassen aan de temperatuur en zuurgraad van je huid, waardoor er een kleur ontstaat die perfect bij jou past. In dit setje zaten de drie originele kleuren: Mornin’ Sunshine, Frog Prince en Hello Sailor.

Allereerst Mornin’ Sunshine, de knalgele lipstick! Lipstick Queen belooft dat deze kleur op je lippen zal transformeren in een perzik/koraal kleurtje.

Dit is de kleur op mijn lippen! Ik zie helemaal niets meer van de gele kleur en deze is inderdaad getransformeerd in een prachtige kleur. Ik zou hem niet direct omschrijven als perzikkleurig, eerder inderdaad als koraal of frambooskleurig. Wel een hele mooie tint! Ik merk meteen dat de lipsticks je lippen een beetje stainen, wat een mooi natuurlijk effect geeft, ook als de lipstick een beetje begint te slijten.

Frog Prince is de bekendste lipstick door de knalgroene kleur. Deze kleur belooft te transformeren in een zachte roze kleur.

Op mijn lippen vind ik Frog Prince het donkere zusje van Mornin’ Sunshine. De tint is iets donkerder en dieper roze, maar nog steeds heel mooi natuurlijk! De lipsticks zijn allemaal heel zacht en geven een mooie natuurlijke glans aan de lippen. Hierdoor voelen ze eerder aan als een lippenbalsem! Ze slijten hierdoor ook wel iets sneller, maar zoals ik al vertelde stainen ze je lippen een beetje, dus je blijft nog steeds achter met een mooi effect.

Hello Sailor is een hele diepe blauwe kleur, die zou moeten veranderen in een mauwe/berry kleur.

Bij deze kleur kan ik me helemaal vinden in de omschrijving! Het is inderdaad een wat diepere paarsige kleur, maar nog steeds heel erg natuurlijk. Bij deze lipstick bleef er heel even een blauwe waas achter, terwijl dat bij de andere twee kleuren helemaal niet was. Dat komt denk ik omdat er sowieso een vrij blauwige ondertoon in deze kleur zit, maar het is niks om te vrezen, want na een paar seconden is ook hier de blauwe waas verdwenen!

Ik ben mega enthousiast over deze lipsticks. Ze zijn bijzonder, veranderen inderdaad in prachtige kleuren en voelen heerlijk aan op de lippen. Ook vind ik het heel fijn dat ze mooi slijten en je lippen een beetje stainen! Ik kan deze lipsticks dus zeker heel erg aanraden.

De lipsticks van Lipstick Queen zijn in Nederland wat lastiger te verkrijgen, maar je kunt ze wel online kopen. Onder andere de website The Make Up Spot verkoopt de lipsticks voor €27,00 per stuk en het setje met mini’s is bij Net-A-Porter te bestellen voor €23,00.

Wauw, ik ben echt mega blij met deze lipsticks! Wat een bijzondere kleuren en fijne substanties. Wat is jouw favoriete kleur?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wauw, wat een mooie kleuren inderdaad! Ik vind ze alle drie prachtig, maar de derde is mijn favoriet. Heel apart hoe de kleuren transformeren. Alleen al daarom vind ik het leuke producten 🙂

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuke producten! Grappig dat de kleuren veranderen op je lippen. Zelf houd ik toch meer van felle en dekkende kleurtjes denk ik!

Susan
2 jaren geleden

Wat grappig joh! Ik vind alle kleuren mooi.

Sija
2 jaren geleden

Wauw, wat een mooie kleuren! Zo leuk, iedereen krijgt eigenlijk een persoonlijke lipkleur met deze lipsticks. Leuke review!

Lieke
2 jaren geleden

Ik vind dit echt zo’n leuke lipsticks! De kleuren zijn ook wel echt mooi allemaal.

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Ik vind ze wel tof maar vrij prijzig voor het effect. Ik zou persoonlijk wel echt verschillende tinten willen. Maar goede review!

trackback

[…] is een vrij recente foto, uit mijn Lipstick Queen review, maar ik vind hem heel mooi geworden! Het product staat mooi centraal en de andere […]