Levende Loes #60 – Knuffelen met kittens & Koningsnacht

Afgelopen week had ik een aantal dagen vrij door Koningsdag en deed ik een heleboel leuke dingen. Ook voor de katten- en hondenliefhebbers heb ik een aantal leuke foto’s, dus lees zeker snel verder!

Zoals je in mijn fotodagboek van vorige week kon zien, kwam mijn #echtepostiscool pakketje binnen en ik kon niet wachten om het open te maken! Thirza stelde een super leuk pakketje voor me samen en knutselde ook nog een hele toffe camera voor me in elkaar. Echt leuk!

Ik profiteerde vorig weekend van het lekkere weer en ging gezellig met vriendinnen lunchen. We probeerden een nieuwe lunchtent en ik at een hele lekkere tosti met geitenkaas!

Het was een dag vol lekker eten, want ‘s avonds ging ik met mijn familie uit eten. Dit is een impressie van de gerechten! We hadden heel veel gangen en alles was enorm lekker. Ik ben zo dol op uit eten gaan!

Vrienden van mijn ouders hebben een nestje kittens en ik mocht met ze mee op ‘kraamvisite’. Daar knuffelde ik met de lieve katjes en ik werd echt verliefd. Die kleine diertjes, tooooo cute!

In de buurt van ons huis staat een prachtige bloesemboom waardoor er overal roze blaadjes fladderen. Als deze boom in bloei staat, heb ik altijd een extreem lentegevoel.

Bij de lente horen ook lente-outfits! Ik trok daarom een nieuw blousje aan met madeliefjesprint en deed er lekker matchy matchy mijn gele converse bij aan, haha. Waar dit toffe kledingstuk van is, zie je in de video van aanstaande zondag!

De teckel van mijn schoonouders kwam een paar nachtjes bij ons logeren en dit schattige koppie kun je toch niet negeren?! Echt productief werken gaat dus niet als deze ogen je aanstaren, haha.

Ik moest even gebruik maken van de mooie blaadjes en plantte Harry er middenin, haha. Hij wilde niet erg graag poseren, maar ik schoot toch een mooie foto!

Afgelopen vrijdag was het natuurlijk Koningsdag en de avond vantevoren (Koningsnacht) ging ik samen met een groep vrienden naar een festival en uit. Ik trok dus mijn (enige, haha) oranje kledingstuk aan en deed de kleur San Juan van NYX op.

Op koningsdag zelf was ik een beetje brak, dus bleef ik lekker de hele dag thuis. Ik blogde een beetje en keek televisieseries. Mijn moeder was zo lief om dit kaasplankje voor me te maken, jummie!

Wat een fijne week! Volgende week heb ik nog niet heel veel plannen, maar ga ik in ieder geval naar het theater. Maar dat zie je allemaal volgende week maandag! Heb jij koningsdag gevierd?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
2 jaren geleden

Wat een leuk weekje! Die bloesembomen zijn zo mooi he! Ik vind je blouse ook erg mooi <3

Chinouk
Chinouk
2 jaren geleden

Leuk weekje hoor Loezie :)! En wat zien die gerechtjes er lekker en mooi uit. Bij welke restaurant is dit?

Romy
2 jaren geleden

Dat klinkt als een geslaagde week! Wat een schattige kitten en ook die foto van de oppasteckel in de bloesemblaadjes is superlief. Ik vind je blouse met madeliefjes ook heel tof trouwens. Ben heel benieuwd waar die van is 🙂

Jessica J.
2 jaren geleden

Die foto van je hondje middenin die zee van roze blaadjes is zo mooi! Bloesems hebben toch echt iets magisch. 🙂

Lianne
2 jaren geleden

Dat klinkt als een leuke week! Ohh wat lief, een nestje katjes! Daar kan ik ook zo voor smelten 🙂 En wat een mooi plaatje heb je kunnen nemen van Harry!

marleen
2 jaren geleden

IK WIL HARRY AAIEN! Wat een toetje!!! Leuke foto’s, ik vind je Koningsdag-lipstick ook echt mooi <3

Danielle
2 jaren geleden

Wat een leuke week met prachtige foto’s ! Zo schattig de kitten! Wat een mooie foto met de roze bloesem

Daphne
2 jaren geleden

Wat een mooie foto is dat geworden met al die roze bloesemblaadjes!