Levende Loes #61 – Naar het theater, video’s opnemen & prijs gewonnen!

Afgelopen week stond vooral in het teken van het lekkere weer, studeren en bezig zijn met video’s! In dit fotodagboek geef ik je een impressie.

Zaterdag waren we nog in Breda en gingen we koffie drinken in de stad. Ik ben groot fan van Barista Café voor lekkere koffie! Die muffin is trouwens een red velvet muffin, maar vond ik helaas een beetje tegen vallen..

‘s Avonds waren we weer terug en was het tijd voor theater! We gingen naar de voorstelling van Paulien Cornelisse. Een leuke show!

Ik nam afgelopen week lekker veel video’s op en bouwde een voorraadje op voor de komende drukke periode. Ik plaats iedere zondag een video! Ben jij al geabonneerd?

Afgelopen week kwam ook mijn prijs van Bourjois binnen! Via Instagram heb ik deze enorme ‘Velvet Wheel’ vol lipsticks gewonnen. Ik ben er echt mega blij mee en ga er zeker artikelen aan wijden!

Zoals ik in mijn artikel van vrijdag al vertelde, ben ik dol op de lange avonden en avondwandelingen. Afgelopen week zijn hebben we hier dus ook lekker van genoten!

Ik filmde een video met een aantal nieuwe items en een van de lipsticks van Bourjois op! Kan jij raden wat voor video het wordt? Een tipje: de items zijn extreem budget!

Deze week had ik ook opeens dit uitzicht toen ik naar buiten keek.. Er stond een stuk verderop iets aardig in de fik. Gelukkig las ik later dat er geen gewonden waren!

Met dit iets minder leuke plaatje sloot ik de week af! Voor komende week staat er, behalve genieten van het weer natuur, nog niet veel op de planning, maar dat zien jullie allemaal volgende week. Wat ga jij doen met dit lekkere weer?

Misschien vind je dit ook leuk?

8
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Levende LoesMevrouw MarloesDanielleAnnaRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wauw, dat zijn nogal wat lipsticks! Wat gaaf! En superleuk dat je naar Paulien Cornelisse bent geweest. Ik vind haar altijd zo grappig en hoop ook nog een keer een show van haar te bezoeken 🙂
Geniet van een nieuwe week met heerlijk weer!

Anna
Gast

Heftig die brand! Gelukkig was het niks heel ernstigs. Leuk dat je lekker veel video’s hebt opgenomen!

Danielle
Gast

Wat een fijne week en wat gaaf dat lipstick wheel !

Mevrouw Marloes
Gast

Gaaf dat je dat lipstickwheel hebt gewonnen!!! En wat heb je een leuk shirt, met die oogjes.