Levende Loes #63 | Soesjestaart & mislukte pantalonzoektocht

Afgelopen week was een beetje chaotisch en druk, maar niet per se minder leuk! Ik voelde me niet zo lekker, maar deed toch een aantal leuke dingen. Vandaag laat ik je zien wat!

Voor moederdag hadden we op mijn werk deze te lekkere soesjestaart! Hij was geloof ik van Hema en echt heel schattig en lekker.

‘s Avonds hadden we een etentje bij ons thuis met vrienden en ik trok deze jumpsuit van Costes weer eens uit de kast. Ik vind hem zo leuk, maar draag hem echt veel te weinig! Rechts zie je de te lekkere trifle die Kenny maakte.

Ik filmde afgelopen week een aantal video’s om een voorraadje op te bouwen voor de komende drukke weken. Zo hoef ik me er tijdens mijn tentamens en vakantie niet druk om te maken! Ik filmde onder andere mijn eerste vlog, spannend!

Ik maakte mijn geliefde make-up remover van Clinique op! Ik schreef er vorig jaar april een review over en sindsdien heb ik geen nieuwe meer gekocht. Ik heb er dus dik een jaar mee gedaan! En dat terwijl ik hem eigenlijk iedere week wel 4/5 keer gebruik. Zo lang!

Ik shopte een aantal pantalons bij Zalando, maar helaas was het geen succes.. ze zaten gewoon allebei niet fijn of mooi! Bummer! Ik ben nog steeds op zoek naar mooie pantalons, dus alle tips zijn welkom.

Wel een leuk outfitje van afgelopen week! Deze blouse en schoenen kun je zien in mijn Kopenhagen shoplog. Vrij basic, maar niet minder leuk.

Ik begon mijn weekend met een lekkere pastasalade. Als ik niet weet wat ik moet eten, ga ik vaak daarvoor. Dit keer met was vega stukjes kip erbij!

Aankomende week hoef ik maar twee dagen naar de uni door Pinksteren, dus ben ik lekker veel vrij! Ook vieren we Kenny’s verjaardag met vrienden, wat natuurlijk heel gezellig is. Wat is jouw go-to gerecht als je niet weet wat je moet eten?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd naar je eerste vlog! Leuke outfits heb je weer gedragen! Door jou ben ik ook helemaal enthousiast om een keer een pantalon te zoeken. Jammer dat deze twee pantalons een beetje tegenvielen, maar hopelijk vind je snel alsnog een leuke!

Lieke van Veen
2 jaren geleden

Bij de WE hebben ze mooie pantalons en bij The Sting.

Alex
2 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar je eerste vlog! En the struggle is real met de pantalons – mocht je er een goede vinden, laat het me zeker weten!:)

Ik ben trouwens een nieuwe tag begonnen op mijn blog – 1000 vragen aan mezelf – misschien dat je het leuk vind om mee te doen? Ik zou het in ieder geval cool vinden 🙂

Babs
2 jaren geleden

Wat een heerlijke soesjestaart! Jammer van die pantalons, probeer het anders via de styliste, zij had geweldige combi’s gemaakt en ik moet zeggen dat ze mijn maat ook behoorlijk goed had ingeschat. (een broek was te strak, verder zat alles prima!)

Anna
2 jaren geleden

Leuke foto’s! Ik vind die gele pantalon je super mooi staan! Jammer dat hij niet helemaal goed zat.