Levende Loes #64 – Heel veel aardbeien & verjaardag vieren

In deze editie van ‘Levende Loes’ eet ik een heleboel aardbeien (haha) en vieren we de verjaardag van mijn vriend vast voor vrienden! Ook draag ik een aantal nieuwe toffe kledingstukken. Ik laat jullie zien wat ik afgelopen week deed!

Tijdens het pinksterweekend kwamen min ouders op visite en namen ze ene heleboel lekkere dingen mee voor de lunch. Vooral de verse aardbeien maken me zo blij, echt een van mijn favoriete fruitsoorten!

Twee outfits van deze week! Links zie je wat ik vrijdag droeg met het verjaardagsfeestje, namelijk een nieuwe jurk van Stradivarius. Rechts draag ik toevallig ook een item van Stradivarius, namelijk de broek en een topje van Even & Odd. Trouwens mijn enige twee kledingstukken van Stradivarius haha!

Nog meer aardbeien! Dit keer met een flinke lading zelfgemaakte slagroom haha. Speciaal recept van mijn moeder trouwens deze slagroom: er gaan namelijk allerlei soorten kruiden in zoals koriander en peper!

Wat doe je als je een net sinaasappels hebt liggen die maar niet op komen? Jus maken! Ik vind het stiekem altijd een pestwerk, maar het is de moeite wel waard.

Anderhalve week geleden kwam het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why op Netflix en ik heb afgelopen week heel wat afleveringen gekeken! Ik ben inmiddels zelfs al klaar met kijken.. Vooral de laatste paar afleveringen vond ik heel er meeslepend!

Vrijdag lieten we voor de verjaardag de boodschappen bezorgen zodat we niet op de fiets met bierkratten en boodschappentassen hoefden te sjouwen en ik vind dat ultiem luxe. We doen het eigenlijk nooit, maar het is zo handig!

Mijn vriend was zaterdag jarig, maar vrijdag gaf ik hem vast zijn cadeautjes voor alle feestvreugde ‘s avonds en de volgende dag zou los barsten. ‘s Avonds kwamen er dus een heleboel vrienden langs voor zijn verjaardag, wat heel gezellig was. Een goed begin van het weekend!

Ik hoop dat jullie het weer een leuk fotodagboek vonden, ik heb in ieder geval een hele fijne week gehad! Volgende week zie je nog een paar foto’s van mijn vriend’s verjaardag, maar dat zie je maandag weer! Heb jij 13 reasons why al gekeken?

Misschien vind je dit ook leuk?

15
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Levende LoesLevende Loes #65 - Hitte, regen & verjaardagslunch | Levende LoesClaireDjuliDarina Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Anna
Gast

Wat een leuk weekje! Heerlijk he, aardbeien :-). Dat heb ik echt gemist in de winter!

Babs
Gast

Heerlijk, aardbeien! ik zag laatst bij het tuincentrum aardbeienplanten en die zaten bomvol aardbeien. Ze roken zo lekker zoet!
Die serie ken ik nog niet, en nog gefeliciteerd!

Romy
Gast

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend! Wat een leuke jurk heb je aan! En heerlijk, die aardbeien. Ik kan daar ook echt van genieten.

Larissa
Gast

Ooh ik kende Stradivarius helemaal nog niet. Na het zien van jouw jurk ben ik gelijk de hele website afgestruind. Helemaal verliefd!
Weer een super leuke fotodagboek! Heerlijk ook al die aardbeien.
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend

Darina
Gast

Een heel leuk weekje. De slagroom met kruiden lijkt mij best lekker šŸ™‚

Djuli
Gast

Wauw die streepjesjurk is echt heel mooi! En nog gefeliciteerd met je vriend!

Claire
Gast

Wat een leuk overzicht! Ik ben helemaal verliefd op je jurk van Stradivarius, hij staat je zo mooi! En een slagroom met koriander en peper? Heh, dat lijkt me heel gek.

trackback

[…] mijnĀ vorigeĀ fotodagboek vierde we de verjaardag van mijn vriend al, maar vorig weekend was hij officieel […]