EERSTE TATTOO laten zetten in het BUITENLAND?! | Storytime | Video

Zondag, uploaddag! Vandaag een video waarin ik vertel over mijn ervaring met het laten zetten van mijn eerste tatoeage, terwijl ik in het buitenland was. Kijk je mee?

Als je dit een leuke video vond, vergeet je dan niet te abonneren op mijn youtube kanaal! Ik probeer in ieder geval iedere week een video te plaatsen en je krijgt als je je abonneert verschijnt mijn video vanzelf op je pagina. Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal?

Misschien vind je dit ook leuk?

2
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Levende LoesSusan Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Leuk! Ik ga even kijken.