Beauty Wishlist | High End

Ik ben een grote beauty fanaat en daarbij hoort een permanent gevulde wish list.. Vandaag laat ik een aantal van de high end producten zien die op mijn wensenlijstje staan!

#1 Pixi Glow Tonic
De Glow Tonic van Pixi zag ik voor het eerst voorbij komen bij buitenlandse youtubers maar is inmiddels ook overgewaaid naar Nederland. De tonic schijnt je huid zacht en glanzend te maken, dat wil iedereen toch?

#2 Estee Lauder Advanced Night Repair Serum
Dit serum van Estee Lauder is een waar cult product in de beautywereld. Je huid schijnt er prachtig van te worden, maar de prijs weerhoudt me van het aanschaffen van dit product.. Je betaalt namelijk bijna €60,- voor een flacon van 20 milliliter!

#3 Benefit Gimme Brow
De Gimme Brow van Benefit was een tijdje uit de collectie, maar is inmiddels weer terug! Dit product geeft je wenkbrauwen een hele natuurlijke look en vult de kale plekjes in. Deze wil ik zeker binnenkort gaan aanschaffen. Misschien breng ik dan wel meteen een bezoekje aan de Benefit Brow Bar. Zouden jullie daar een artikel over willen zien?

#4 Bobbi Brown Shimmer Brick palette
Afgelopen week lanceerde Bobbi Brown dit prachtige palette met highlighters. De shimmer bricks van BB vind ik sowieso prachtig, maar dit palette is toch al helemaal een pareltje?!

#5 Laura Mercier Translucent Powder
Deze poeder zag ik ook voor het eerst bij buitenlandse youtubers en voor ik begon met het kijken van beautyvideo’s en volgen van blogs was Laura Mercier een geheel onbekend merk voor me. Ik heb er nog steeds niets van geprobeerd, maar als ik iets wil gaan aanschaffen, dan is het deze poeder! Hij schijnt je make-up heel mooi af te maken zonder het pannenkoekeneffect te creëren.

#6 Anastasia Beverly Hills oogschaduw palette
De oogschaduw paletten van Anastasia zijn al een hele tijd populair en vooral het Modern Renaissance palette wat hierboven staat afgebeeld heeft dit veroorzaakt. Ik vind eigenlijk alle paletten heel erg mooi dus een specifieke staat er niet op mijn wensenlijstje. Eigenlijk heb ik ook al teveel oogschaduw.. maar dromen mag, toch?

Van het opstellen van dit lijstje krijg ik nog meer zin om te gaan beauty shoppen! Heb jij iets van dit lijstje geprobeerd en wat is jouw favoriete high end beauty product?

Misschien vind je dit ook leuk?

7
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Wat ik zou doen met een miljoen... | LIJSTJE | Levende LoesLevende LoesAnnawww.irispraat.nlKim Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Kim
Gast

Mooie wishlist! Dat pakketje van bobbi kende ik helemaal niet, wat een plaatje!

www.irispraat.nl
Gast

Ik zag het palette van Bobbi Brown in een persbericht voorbij komen en ik was helemaal SHOOK haha! Zooo mooi! En de Advanced Night Repair is idd fijn, die heb ik een tijdje gebruikt en zeer tevreden.

Anna
Gast

Oooh ja dat palette van Anastasia! Love it!

trackback

[…] zou ik nog wel een aantal pareltjes aan willen schaffen. Zo schreef ik vorige week nog over mijn high end beauty wishlist en alles wat daarop staat, zou ik al direct kopen, haha! Tom Ford is voor mij echt een droommerk, […]