Wat ik zou doen met een miljoen… | LIJSTJE

Iedereen droomt wel eens van wat hij of zij zou doen als ze de loterij zouden winnen.. Vandaag denk ik hardop na en deel ik met jullie wat ik zou doen met een miljoen!

♥ Ik zou een mooi appartement aan de Maas kopen
Het allereerste wat ik zou doen met een miljoen, is een prachtig appartement kopen in Maastricht, aan de Maas. Op het moment wonen mijn vriend en ik in een klein (maar fijn!) flatje en daar zijn we heel blij mee, maar als je het geld dan hebt.. dan zou ik toch wel gaan voor een heel mooi appartement op een toplocatie!

♥ Ik zou een auto kopen
Ik heb nog tot eind augustus mijn studentenov, dus een auto is op het moment niet echt nodig, maar het zou toch wel een hele fijne luxe zijn! Zeker omdat onze families in Brabant wonen en we dus heel wat op en neer reizen. En als je hem dan toch hebt, kan ik er ook mooi de boodschappen mee doen, in plaats van alles op de fiets meesjouwen, haha!

♥ Ik zou nog meer mooie reizen en stedentrips maken
Ik heb nu al het geluk dat ik heel wat mooie reizen en trips maak, maar het allerliefst, zou ik het nog vaker doen! Natuurlijk is dit niet alleen een kwestie van geld, maar ook van tijd, maar dromen mag, toch? De Malediven, Sri Lanka, de Galapagos eilanden en Hawaii staan heel hoog op mijn lijstje.

♥ Ik zou meer goede doelen steunen
Eerlijk gezegd, doneer ik op het moment eigenlijk (vrijwel) niet aan goede doelen.. Als er een collecte langs komt, zal ik altijd geven, maar verder doe ik er niet aan. Als ik veel geld zou hebben, zou ik dit graag meer doen! Want niets mooier, dan anderen kunnen helpen toch?

♥ Ik zou een schoonmaakster nemen
Misschien een beetje een gekke dit, maar als ik een groter huis zou hebben, zou ik 100% een schoonmaakster nemen! Stiekem zou ik het nu al willen, maar op het moment zou het echt een beetje te gek zijn gezien de grootte van ons flatje, haha. Ik heb een hekel aan het huishouden, dus van een schoonmaakster zou ik heel blij worden!

♥ Ik zou heel vaak luxe uit eten gaan
Ik ben dol op uit eten gaan, dat moge duidelijk zijn. Als ik een miljoen zou hebben, zou ik het liefst iedere week gaan! Maar na een tijdje raak je dan misschien verveelt? In ieder geval, zou ik lekker vaak gaan en zoveel mogelijk nieuwe restaurants ontdekken!

♥ Ik zou dat ene dure palette van Bobbi Brown kopen, die mooi lipstick van Tom Ford, of dat felbegeerde serum van Estee Lauder
Ik heb al heel wat mooie producten van mooie merken, maar als ik heel veel geld zou hebben, zou ik nog wel een aantal pareltjes aan willen schaffen. Zo schreef ik vorige week nog over mijn high end beauty wishlist en alles wat daarop staat, zou ik al direct kopen, haha! Tom Ford is voor mij echt een droommerk, maar die lipsticks kosten rond de €50,- en dat vind ik toch een beetje teveel van het goede..

♥ Ik zou het delen met iedereen van wie ik houd
Sharing is caring, toch?! Ik denk dat het nog 100x leuker is om je geld met anderen te delen en samen leuke dingen te doen. Samen uit eten, samen reizen, samen shoppen. En ze natuurlijk helpen met dingen waar nodig! Ja, delen maakt het nog leuker!

Nou inmiddels heb ik ‘mijn’ miljoen wel uitgegeven geloof ik, haha. Het is zo leuk om hierover te fantaseren! Ik kan stiekem nog meer dan genoeg bedenken wat ik zou doen met een miljoen. Wat zou jij doen met zoveel geld?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Leuk om te lezen waar jij je geld aan zou uitgeven als je een miljoen zou hebben. Dat huis aan de Maas klinkt prachtig en een schoonmaakster is dan zeker zo’n slecht idee nog niet 😉 Zelf zou ik het geld, net als jij, delen met dierbaren en met goede doelen, maar zou ik ook eindelijk eens heel wat dingen kopen die ik nu veel te duur vind (een paar cameralenzen en wat handige gadgets bijvoorbeeld).

Larissa
2 jaren geleden

Wat zou je geld uitgeven aan leuke dingen!
Ik zou ook zeker gaan voor een schoonmaakster. Verder zou ik een hele mooie reis maken met Sander naar de andere kant van de wereld.

Wendy (B)
Wendy (B)
2 jaren geleden

Een eigen woning.
Voor de rest misschien stoppen met werken.

Anna
2 jaren geleden

Leuk artikel! Ik zou ook een paar mooie high end make-upjes kopen, haha! En een eigen huisje… Heerlijk. Ik steun de Dierenbescherming iedere maand, maar ik zou zeker wel meer goede doelen willen steunen.

Daniëlle Springer
2 jaren geleden

Leuk om te lezen wat jij met zoveel geld zou doen. Ik ben het ook zeker eens met die schoonmaker! Ik doe liever leukere dingen in mijn vrije tijd.

Nienke
2 jaren geleden

Wat een leuk artikel om te lezen! Ik zou meer gaan genieten van het leven. Een verbouwing, lekker uiteten gaan, vrienden en familie verrassen met cadeau’s, projecten en doelen steunen. Ik vraag me altijd af of rijkelui zijn/worden eigenlijk wel ‘gezond’ is. Volgens mij draai je helemaal door in wat je allemaal wel niet kunt kopen. 😉

Darina
2 jaren geleden

Wat leuk om te lezen! Ik zou het ook delen met mijn dierbaren en een heel fijn (klein) huisje kopen aan zee in Zuid-Frankrijk waar ik dan mijn boeken kan gaan schrijven (droom)

Alex
2 jaren geleden

Leuk om te lezen! Ik zou vooral op reis gaan met een miljoen en een aantal dingen kopen die ik al lang wil hebben maar waarvoor ik het geld tot nu toe niet echt wilde uitgeven omdat het toch wel best veel is eigenlijk. En ik zou iets voor mijn ouders doen – ze hebben zo veel voor mij gedaan, ik zou hun graag iets terug willen geven.

Johanne
2 jaren geleden

Fijn he, dromen over zulke dingen! En dan vooral een huis kopen, zo fijn. Ik zou denk ik eerst mijn studieschuld afbetalen, dan mijn broertjes hier en daar helpen en dan een huis kopen in Spanje!