Favorieten van de Maand – Mei

Juni is van start gegaan, dus het is tijd om mijn favorieten van de vorige maand te delen met jullie! Mei was een warme maand met veel zonnige dagen, wat je ook duidelijk terug ziet in mijn favorieten. Benieuwd geworden?

#1 Biodermal zonnecrème voor het gezicht SPF 50

De maand mei was behoorlijk warm en we hebben al heel veel zon gezien! De zomer lijkt al begonnen te zijn, ook al is het toch echt pas lente. Het is natuurlijk heel belangrijk je huid te beschermen op deze warme dagen en ik vind Biodermal daar een heel prettig merk voor. Deze zonnebrand voor het gezicht is een groot favoriet en je hebt hem misschien al wel een paar keer voorbij zien komen op mijn instagram! Ik kan je dit product echt aanraden omdat hij heel fijn te gebruiken is in combinatie met make-up. De crème trekt snel in, gaat niet rullen in combinatie met foundation en laat geen gekke witte waas achter. Echt een heel fijn product dus!

Deze zonnecrème met SPF 50 kun je onder andere bij Kruidvat kopen voor €20,59. Gelukkig hebben ze regelmatig acties, deze week is het bijvoorbeeld weer 1+1 gratis!

#2 Bourjous Rouge Edition Velvet in Cool Brown

Afgelopen maand deelde ik drie artikelen waarin ik alle lipsticks van de Rouge Edition Velvet lijn van Bourjois swatchte en reviewde. Bij het swatchen van deze lipsticks heb ik zeker een aantal hele mooie kleuren ontdekt en vooral Cool Brown is afgelopen tijd een groot favoriet geweest. Ik had dat eigenlijk niet verwacht, maar ik vind het de perfecte nude voor mij! Je ziet zeker dat ik een lipstick draag, maar het is ontzettend mooi natuurlijk. Ook blijft de kleur mooi lang zitten en draagt hij fijn. Absoluut een kleur die ik veel ga dragen nog deze zomer!

Bourjois is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat. Deze lipsticks kosten €14,99.

#3 Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector

In mijn shoplog van Kopenhagen kon je zien dat ik dit product van Urban Decay aanschafte, maar in de maand april heb ik hem eigenlijk niet erg veel gebruikt. Toen het deze maand warmer werd, pakte ik hem er echter steeds vaker bij! Dit product (met een veel te lange naam) lijkt een beetje op een BB cream en is dus een alles in 1 product. Hij geeft mijn huid een mooie stralende look, met een beetje dekking en er zit ook nog eens SPF in, dus je bent meteen beschermd tegen de zon. Win win! Ik vind dit echt een heel fijn product voor op hete dagen als ik geen zin heb in een dikke foundation.

De Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector is onder andere te koop bij ICI Paris XL voor €34,40.

#4 13 Reasons Why: Season 2

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik was niet meteen heel erg onder de indruk van het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why. Waarom hij dan toch in deze favorieten staat? Omdat ik stiekem toch maar bleef kijken en ik de laatste paar afleveringen wel heel erg sterk vond! 13 Reasons Why is de serie die vorig jaar menig persoon shockeerde door het heftige onderwerp. Hannah pleegde vorig seizoen namelijk zelfmoord en liet tapes achter voor haar nabestaanden. In dit seizoen volgen we opnieuw Clay en staat de rechtszaak van Hannah’s ouders tegen de school centraal. Zoals ik al zei, vond ik de eerste paar afleveringen niet heel er krachtig, maar hoe verder het seizoen vorderde, hoe sterker de afleveringen werden. Ik kon in ieder geval niet meer stoppen met kijken! Toch zeker het benoemen waard dus. Overigens is de laatste aflevering van het seizoen aardig heftig, maar de boodschap is wel heel goed denk ik. Ik kan je overigens ook aanraden om de soort talkshow te bekijken die bij de serie hoort waarin ze alles nog eens uitleggen samen met professionals, ‘Beyond the Reasons’ heet dit.

13 Reasons Why en Beyond the Reasons is te bekijken op Netflix.

Drie hele fijne producten voor de zomer dit keer en een lifestyle favoriet! Ik ben heel benieuwd wat de volgende maand me gaat brengen qua zomerse favorieten. Wat is jouw favoriete make-up of cosmeticaproduct voor de zomer?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Die serie lijkt me ook supermooi! Ik heb nu net Neflix en hoop seizoen 1 en 2 snel eens te gaan kijken 🙂 De zonnebrand van Biodermal klinkt ook heel goed trouwens. Ideaal dat het zo snel intrekt!

Darina
1 jaar geleden

De zonnecreme van Biodermal lijkt mij heel fijn!

Jessica J.
1 jaar geleden

Ik vond seizoen twee van 13 Reasons Why ook behoorlijk ‘meh’ beginnen, maar na een aantal afleveringen kon ik niet meer stoppen met kijken. De laatste aflevering is weer zo heftig! Ik was er echt niet goed van. Een van de dagen Beyond the Reasons maar eens kijken.

Fenna I MondaysRock
1 jaar geleden

Thanks voor alle tips! Ga de lipstick en het Urban Decay product eens proberen 😀

Marloes
1 jaar geleden

Die laatste aflevering van 13 reasons why vond ik ook best shockerend! Mijn favo product voor de zomer is een setting spray. Kan niet zonder, haha. Momenteel gebruik ik die van de Etos en die bevalt me eigenlijk erg goed 🙂

Nienke
1 jaar geleden

Wat een leuke favorieten! Ik ben erg benieuwd naar het UD product, die staat op mijn wishlist, maar heb ik tot nu toe nog niet aangeschaft. Op dit moment zit ik nog middenin seizoen 2 van 13RW, spannend!

Charel
1 jaar geleden

Super leuk vind ik het om te zien wat een ander gebruikt heeft en fijn vind! Mooie favorieten, kende nog niet alles dus dat is altijd leuk