Bourjois Rouge Velvet Edition Swatches | The Nudes

Zoals jullie misschien op mijn instagram of in een fotodagboek gezien hebben, heb ik the Velvet Wheel van Bourjois gewonnen bij een winactie! Ik ga alle kleuren swatchen voor jullie en mijn mening delen. Vandaag deel 1!

Vandaag deel ik de vijf lichtste nude kleuren: Honey Mood, Cool Brown, Happy Nude Year, Don’t Pink of It en Nude-ist. Al deze kleuren hebben een matte finish.

#16 Honey Mood

Honey Mood is een nude met een oranje ondertoon. Ik had verwacht dat ik deze kleur niet zo mooi zou vinden, maar eigenlijk vind ik het heel mooi subtiel! Zoals je misschien kunt zien, was het wat lastiger om deze kleur aan te brengen. Hij had wat meer laagjes nodig om mooi dekkend te worden en toch zie je hier en daar nog wat kale plekjes. Dit valt alleen echt op van dichtbij, dus ik ben zeker niet ontevreden. De kleur heeft me blij verrast!

#17 Cool Brown

Deze kleur heeft een vergelijkbaar ‘probleem’ als Honey Mood, want deze kleur heeft wat laagjes nodig om mooi dekkend te zijn. Normaal houd ik niet zo van bruine kleuren, maar ook deze kleur heeft me blij verrast. Toch zou ik deze kleur niet per se omschrijven als een koele bruine kleur, want ik vind hem nog best oranje!

#09 Happy Nude Year

Deze kleur is heel mooi subtiel roze en de perfecte nude kleur voor de roze liefhebber. Overigens duurt het best een tijdje voor deze kleuren helemaal opgedroogd zijn, dus aan het begin zijn ze nog even glanzend. Ze dragen allemaal wel heel fijn op je lippen hierdoor, omdat ze niet helemaal indrogen. Ik zie het dus vooral als een voordeel! Happy Nude Year heeft niet hetzelfde probleem als de vorige twee, maar dekt juist heel makkelijk en snel.

#10 Don’t pink of it

Mag ik eerste even zeggen dat ik al deze namen zo ontzettend leuk vind? Don’t pink of it is een wat koelere roze kleur en hij is ook iets donkerder. Hij doet me een beetje denken aan Mehr van Mac daardoor! Een hele mooie nude voor in de herfst bijvoorbeeld, omdat hij net ietsjes donkerder is dan de gemiddelde nude. Deze kleur dekt ook heel makkelijk en egaal! Omdat deze lipsticks matte zijn benadrukken ze soms wel wat velletjes zoals je kunt zien, dus ik zou even scrubben vantevoren.

#07 Nude-ist

Ik denk dat deze kleur mijn favoriet is van deze vijf! Nude-ist heeft een iets meer roze ondertoon, wat hem heel mooi natuurlijk en fris maakt. Deze kleur dekt ook heel gemakkelijk en brengt fijn aan. Overigens is de applicator van alle lipsticks heel fijn, want je kan er redelijk precies mee werken! Je hebt wel zeker een spiegel nodig, doordat alle kleuren vrij dekkend zijn.

Deze lipsticks van Bourjois zijn onder andere te koop bij Kruidvat, voor €14,95 per stuk.

Dit zijn de eerste vijf kleuren van de Bourjois Velvet Wheel die ik aan jullie laat zien! Tijdens de komende weken zal ik de andere 10 kleuren aan jullie showen. Welke kleur is jouw favoriet?

Misschien vind je dit ook leuk?

8
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Levende LoesAnne - YouStyle.nlJessAnnaSusan Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Don’t Pink of it vind ik mooi!

Anna
Gast

Wat een mooie kleurtjes! Ik heb zelf een paar donkere tinten van deze collectie, maar die dekken helaas totaal niet goed!

Jess
Gast

Ik vind alle kleurtjes echt super mooi!

Anne - YouStyle.nl
Gast

Wauw gaaf dat je het hele kleurenpallet wint! Ben benieuwd naar de rest en ook je ultimate favourite van álle kleuren.