Bourjois Rouge Velvet Edition Swatches | The Brights

Zoals jullie misschien op mijn instagram of in een fotodagboek gezien hebben, heb ik the Velvet Wheel van Bourjois gewonnen bij een winactie! Ik ga alle kleuren swatchen voor jullie en mijn mening delen. Vandaag deel 2!

Vandaag deel ik de vijf van de felle kleuren: Peach Club, Fu(n)chsia, Pink Pong, Olé Flamingo en Poppy Days. Al deze kleuren hebben een matte finish.

#04 Peach Club

Peach Club valt mee in de felheid, maar een nude kan ik het ook echt niet noemen. Hij brengt meteen mooi aan, maar hoe meer laagjes je aan brengt, hoe intenser de kleur wordt. Wil je voor een iets natuurlijker effect gaan? Breng dan gewoon maar een laagje aan!

#13 Fu(n)chsia

Zoals de naam al zegt, is dit een fuchsiakleur! Vrij koel en lekker roze dus. Deze kleur brengt heel makkelijk aan en met een laagje heb je al een mooi resultaat, maar ook deze kleur is makkelijk op te bouwen met extra laagjes. Hoe meer laagjes, hoe intenser de kleur!

#06 Pink Pong

Pink Pong was een iets lastigere kleur. Ik had een aantal laagjes nodig om deze kleur echt mooi dekkend en intens te krijgen, want na een laagje was hij nogal vlekkerig. Pink Pong is een hele koele roze kleur en ik ben hier niet zo’n groot fan van. Ik vind dat dit soort kleuren me gewoon niet zo goed staan!

#05 Olé Flamingo

Olé Flamingo is het iets fellere en nog wat koelere zusje van Fu(n)chsia. Ook al is dit ook een hele koele kleur, ik vind deze wel heel erg tof! Vooral omdat deze kleur meer blauwroze is in plaats van paarsroze. Ook dekt deze kleur heel gemakkelijk en is hij in een laagje al mooi intens.

#20 Poppy Days

Poppy Days is een hele intense oranje kleur, die helaas niet zo mooi dekt. Met de eerste paar laagjes is hij vrij doorzichtig en vlekkerig en die vlekkerigheid blijft helaas wanneer ik hem verder op probeer te bouwen. Ik vond deze kleur het moeilijkst aanbrengen van deze vijf! Ook leek hij iets in de lijntjes te trekken, maar dit kan ook liggen aan het feit dat dit de vijfde kleur was die ik aanbracht, haha.

Deze lipsticks van Bourjois zijn onder andere te koop bij Kruidvat, voor €14,95 per stuk.

Dit zijn de tweede vijf kleuren van de Bourjois Velvet Wheel die ik aan jullie laat zien! Volgende week zal ik de laatste vijf kleuren aan jullie showen. Welke kleur is jouw favoriet?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Darina
2 jaren geleden

De peach club vind ik een hele mooie zomerse kleur.

Anna
2 jaren geleden

Wauw wat een super mooie kleuren voor de zomer!

Laura
2 jaren geleden

Lekker zomerse kleurtjes zeg! Vooral de eerste vind ik heel tof!