Bourjois Rouge Velvet Edition Swatches | The Darks

Zoals jullie misschien op mijn instagram of in een fotodagboek gezien hebben, heb ik the Velvet Wheel van Bourjois gewonnen bij een winactie! Ik ga alle kleuren swatchen voor jullie en mijn mening delen. Vandaag het laatste deel!

Vandaag deel ik de vijf donkerste kleuren: Hot Pepper, It’s Redding Men, Plum Plum Girl, Grand Cru en Jolie-de-Vin. Al deze kleuren hebben een matte finish.

#03 Hot Pepper

Het was wat lastiger om deze mooie rode kleur goed dekkend en egaal te krijgen. Ik had een aantal laagjes nodig om te zorgen dat de kleur goed overkwam. Ook is het met deze donkerdere kleuren wat lastiger ze mooi aan te brengen in de hoekjes, maar de applicator helpt je hier zeker goed bij!

#18 It’s Redding Men!

It’s Redding Men gaf na het eerste laagje al een prachtig egale kleur. De kleur is gemakkelijk op te bouwen om nog wat intenser te worden. Deze rode kleur is iets koeler dan Hot Pepper, die nog wel een beetje oranje kan ogen. Bij It’s Redding Men merkte ik als eerste dat deze donkere kleuren vrij erg stainen en dus wat lastiger te verwijderen zijn.

#14 Plum Plum Girl

Plum Plum Girl is na het eerste laagje een mooie natuurlijke berry kleur, maar heeft wat opbouwing nodig om diep en intens te worden. Doordat je wat meer laagjes nodig hebt, blijft deze kleur ook wat langer glanzend. Zeker een hele mooie kleur voor de herfst, door de paarsige ondertonen!

#08 Grand Cru

Ik heb geprobeerd de kleur van de verpakking te behalen, maar om Grand Cru zo mooi diep qua kleur te krijgen, moet je heel wat laagjes aanbrengen. Ook deze kleur blijft daardoor vrij lang glanzend. Ik vind overigens dat deze kleur vrij erg lijkt op de volgende kleur, wat ik jammer vind.

#19 Jolie-de-Vin

Ik had verwacht dat Jolie-de-Vin een hele dieprode vampy kleur zou zijn, maar dit resultaat is bijna niet te bereiken. Op deze swatch draag ik namelijk al een aantal laagjes. Ook vond ik het erg moeilijk om een mooi egaal resultaat te krijgen, want als je de kleur probeert op te bouwen lijkt hij zich te verplaatsen op je lippen. Bij de meeste kleuren kun je ze makkelijk intenser maken door wat extra laagjes aan te brengen, bij deze vond ik dat tegen vallen.

Deze lipsticks van Bourjois zijn onder andere te koop bij Kruidvat, voor €14,95 per stuk.

Dit waren de laatste vijf kleuren van de Bourjois Velvet Wheel die ik aan jullie laat zien! Ik heb nu dus alle kleuren voor jullie geswatcht en gereviewd. Welke kleur is jouw favoriet?

Misschien vind je dit ook leuk?

18
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Levende LoesLauramarshakellyMinke Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Darina
Gast

De plum plum girl vind ik heel mooi!

Sija
Gast

Ze zijn zo mooi! Wanneer Kruidvat het verkoopt ga ik er zeker een meenemen. Zulke prachtige lippies kun je niet laten liggen toch?

Susan
Gast

Echt donker vind ik ze niet, maar wel heel mooi!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Plum Plum is mijn favoriet vanwege de paarse ondertoon, heel mooi!

Marloes
Gast

Plum Plum Girl is een hele mooie! Supergaaf dat je dat wheel hebt gewonnen trouwens

Minke
Gast

Leuke prijs om te winnen zeg! Plum plum girl is denk ik wel mijn favoriet.

kelly
Gast

Grand Cru is mijn favoriet! Heel erg mooi! 🙂

marsha
Gast

Wow wat een mooie kleuren allemaal zeg! <3

Laura
Gast

Ze lijken inderdaad wel veel op elkaar zeg! Plum plum girl vind ik de mooiste kleur. Drogen ze uiteindelijk wel nog mat op? Zoals op de foto’s zou ik het nog te glanzend vinden.