Mijn reisplannen voor de zomer | PERSONAL

De zomer nadert, we merken het aan alles! Ik merk het aan mijn gebrek aan motivatie voor de laatste loodjes van het academisch jaar, aan de zon die schijnt, aan de tropische onweersbuien en aan de plannen die gesmeed worden. Vandaag deel ik dus mijn reisplannen voor deze zomer met je!

London

De eerste reis die gepland staat is een stedentripje naar London half juni. Samen met een vriendin proberen we al maandenlang een citytrip te plannen en eindelijk is het gelukt! We gaan dus half juni voor een paar nachten en hebben er mega veel zin in. We zijn allebei al wel eens vaker in de stad geweest, dus echt de hele toeristische dingen hoeven we niet per se meer te doen, we hebben juist zin om andere wijkjes te ontdekken. En natuurlijk lekker veel te shoppen en te eten! Als jullie nog leuke tips hebben voor hotspots in London, we horen ze graag!

Borneo

Mijn ‘echte’ vakantie dit jaar is naar Borneo, samen met mijn vriend. Eind juli vertrekken we om daar een mooie rondreis te gaan maken. Ik vind het een beetje spannend, want ik ben nog nooit in Azië geweest en het is ook de eerste keer dat we samen gaan rondreizen. Maar dat komt vast allemaal goed! We hebben in ieder geval een hele mooie route uitgestippeld en gaan prachtige plekken bezoeken. We zijn ook al zo lang bezig met deze reis, we hebben eigenlijk alles al in november vorig jaar geregeld, dat het een beetje vreemd voelt dat het zo dichtbij komt opeens!

Budapest

Als laatste ga ik eind van de zomer nog een korte stedentrip maken naar Budapest, Hongarije. Ik ga dit samen doen met vriendinnen die ik tijdens mijn semester in Amerika heb leren kennen. Vorig jaar heb ik met hen Liverpool bezocht en nu is dus Budapest aan de beurt! Het schijnt een mega leuke stad te zijn en ik heb ook al veel leuke tips gehad, dus ik ben heel nieuwsgierig hoe dit gaat zijn. Een goede manier om de zomer af te sluiten in ieder geval!

Ik heb dus een heleboel mooie plannen voor deze zomer en kan niet wachten tot ik eindelijk vrij ben van de universiteit om dit allemaal te gaan doen. Als jullie nog tips hebben over een van de bestemmingen, alles is welkom! Heb jij al reisplannen voor deze zomer?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat gaaf! Echt leuke plannen heb je al voor deze zomer! Een reis naar Borneo? Hoe tof is dat! 🙂 Boedapest en Londen vind ik ook allebei prachtige steden. Fijne vooruitzichten dus 🙂
Ik heb nog geen vakantie gepland staan, maar hoop misschien eind juni een lang weekend op stedentrip te gaan naar een zonnige stad in Europa.

Darina
2 jaren geleden

Prachtige reisplannen! Bornea lijkt mij heel mooi. En Budapast staat ook op mijn wensenlijstje.

Babs
2 jaren geleden

Wat heerlijk! Vooral Borneo lijkt mij heel bijzonder! Heerlijk om naar uit te kijken…en nee, het zit er voor ons wederom niet in om op vakantie te gaan,Snik…

Marloes
2 jaren geleden

Wat toevallig, mijn vriend en ik hebben vandaag een citytrip naar Boedepest geboekt! Wij gaan in juni. Lekker in een appartementje in het centrum aan de Donau, ik heb er helemaal zin in. Ook ga in nog naar Italië met mijn schoonfamilie 🙂
Ik ben wel jaloers op je reis naar Borneo, dat is nog een van mijn dromen <3

Marielle
2 jaren geleden

Wat een mooie bestemmingen heb je op je lijstje staan! Borneo lijkt me geweldig!

trackback

[…] maar mijn oog viel al vrij snel op dit mooie exemplaar van Venice Beach. Ik ga, zoals je in dit artikel kon lezen, komende zomer naar Borneo en we zijn ook een aantal dagen aan het strand, waar ik deze […]

trackback

[…] zomervakantie is dus voor mij aangebroken en zoals ik in een artikel een tijdje geleden schreef, heb ik mooie reisplannen. Inmiddels ben ik al naar London geweest, […]