Levende Loes #65 – Hitte, regen & verjaardagslunch

Vorige week stond in het teken van heel veel hete dagen, maar ook van heel veel regenbuien. Gelukkig heb ik er toch een leuke week van weten te maken en had mijn vriend in ieder geval een hele zonnige verjaardag! Kijk snel mee!

In mijn vorige fotodagboek vierde we de verjaardag van mijn vriend al, maar vorig weekend was hij officieel jarig! We gingen lunchen in de stad, in een hele leuke binnentuin.

De afgelopen weken stonden al in het teken van hitte, maar afgelopen week was het ook heel erg benauwd. Ons huis kan daardoor heel erg heet worden, dus de ventilator was vooral ‘s nachts mijn beste vriend.

Het voordeel aan warm weer: goede smoes om waterijsjes te eten!

Twee outfits van de zomerse dagen. Links zie je de top die ik kocht voor mijn AliExpress outfit en vind ik super leuk. Gecombineerd met een broek van Zara en sandaaltjes van Clarks. Links mijn flamingo shirtje wat je kon zien in mijn vlog, met een broekje van Vero Moda en schoentjes van Uggs.

Afgelopen week nam ik ook een nieuwe video op, jullie bepaalden namelijk mijn look via de polls van instagram stories! Hierbij vast een voorproefje, want hij komt pas over een tijdje online! Je kan me trouwens volgen op instagram, ik heet daar @levendeloes

Afgelopen week maakte ik weer eens een poké bowl. Zo ontzettend makkelijk, omdat je er gewoon alles in kan doen waar je maar zin in hebt!

Helaas stond de week ook een aantal keer in het teken van fikse buien en ik moest er ook aan geloven om er doorheen te gaan op mijn fiets jammer genoeg.. Als ik binnen zit vind ik zomerse buien heerlijk, maar anders niet, haha!

Komende week gaat vooral erg in het teken staan van studeren, want ik heb volgende week maandag alweer tentamen! Afgelopen periode is zo snel gegaan! Ben jij ook bezig met het afronden voor de zomervakantie? Of duurt het nog even voor jij vakantie hebt van je studie/werk?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Chelsey
2 jaren geleden

Ik vind warme dagen heerlijk, behalve als het zo benauwd is! Ik moet nog even bikkelen en dan heb ik eindelijk vakantie 🙂

Romy
2 jaren geleden

Haha, op een binnenblijfdag zijn zomerse buien inderdaad geweldig. Maar als je erdoorheen moet fietsen, zijn ze toch een stuk minder fijn 😉 Echt bizar dat het weer zo wisselde de afgelopen week. Die poké bowl ziet er goed uit trouwens!