Levende Loes #66 – Lelijke zelfbruiner fail & tentamen tijd!

Afgelopen week stond vooral in het teken van studeren, want op de maandag dat dit fotodagboek online komt heb ik tentamen! Tussendoor heb ik geprobeerd een aantal leuke foto’s voor jullie te maken. Kijk snel verder!

Vorig weekend begon ik met het bakken van een bananenbrood. We hadden heel veel overrijpe bananen liggen, dus dat was een goed excuus om te bakken! Hij zag er niet zo mooi uit en zeker omdat ik er altijd cacao door gooi, wordt hij nogal donker, maaar hij smaakte goed!

Ik probeerde afgelopen week voor het eerst deze zelfbruiner van Rituals uit en dat ging helaas niet helemaal vlekkeloos (pun intended). Mijn bene kregen een mooi natuurlijk kleurtje, maar helaas zaten er ook aardig wat strepen. Bovendien had ik op mijn bovenarm een gekke zelfbruinervlek terwijl ik me daar niet eens had ingesmeerd?! Ik denk dat ik onbewust op mijn benen ben gaan hangen ofzo.. heel erg dom.

Studeren was hetgeen wat ik eigenlijk vooral gedaan heb deze week, dus dit was heel wat dagen lang mijn uitzicht. De laatste loodjes!

Ter ontspanning probeerde ik dit masker met zeewier, wat voor een heel charmant gezicht zorgde, haha. Mijn gezicht voelde heerlijk schoon aan daarna en het was ook gemakkelijk te verwijderen! Ik vind peel-off maskers eigenlijk ideaal omdat je zo heel snel een masker kan aanbrengen en kan schoon maken.

Ik probeerde ook een nieuw recept voor een tosti, namelijk met krentenbrood, geitenkaas en peer. Super makkelijk en heel erg lekker!

Als ik veel moet studeren, heb ik regelmatig de neiging om online te gaan shoppen.. Niet zo’n handige eigenschap maar ik scoorde wel deze hele toffe zonnebril bij H&M! Ik heb gewoon mijn Ray Ban zonnebrillen die ik heel fijn vind, maar dit vond ik wel een lekker hysterisch model om mee af te wisselen. Ik vond de kleur te leuk!

Misschien ben ik op het moment dat je dit leest wel aan het vechten voor mijn tentamen, dus fingers crossed! Aankomende week staat verder nog in het teken van een belangrijke deadline, maar daarna ga ik op stedentrip naar London! Iets om naar uit te kijken dus. Kijk jij ook alweer uit naar het weekend?

Misschien vind je dit ook leuk?

10
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Levende LoesLauraAnja - Minimalist DutchieJessBabs Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Heel veel succes met je tentamen vandaag! Londen is in ieder geval een fijn vooruitzicht 🙂 En wat een gave zonnebril!

Babs
Gast

Heel veel succes! Gaat lukken! En ow…die zelfbruiner! 😉

Jess
Gast

Leuke foto’s! En succes met de laatste loodjes 🙂

Anja - Minimalist Dutchie
Gast

Succes!!!

Laura
Gast

Zelfbruiner is ook echt een kunst! Ik heb nog geen eens keer gehad dat er niet een plekje was vergeten, of dat er net wat meer zat. Zelfs met super goed uitsmeren en opletten dat het nergens anders komt. Ik durf ook alleen mijn benen te doen dan. Die vergeten streep af en toe negeer ik dan maar haha.