Levende Loes #67 – Tentamen, bloed doneren & cheat ‘day’

Vandaag ga ik naar London en daar heb ik ontzettend veel zin in, maar eerst heb ik nog een fotodagboek voor jullie van afgelopen week! Ik moest namelijk eerst mijn tentamen maken en deadline halen. Lees snel verder!

Het weekend voor mijn tentamen wilde ik graag nog even ontspannen, dus ik bracht dit masker aan. Het was mega verfrissend, maar zelfs zo verfrissend dat ik er meteen prikogen van kreeg. Na een paar minuutjes trok dat gevoel weg gelukkig en uiteindelijk was het een lekker verzachtend masker.

Maandag had ik tentamen! Hopelijk is het goed genoeg gegaan en hoef ik geen herkansing te maken in juli, maar dat is nog even afwachten.

Ik maakte afgelopen week tomatensoep en dat was het perfecte moment om onze nieuwe Blond Amsterdam soepkommen uit te proberen! Voorheen aten we altijd soep uit gewone mokken, wat ook prima gaat, maar ik vond deze zo leuk en na een hele lange tijd waren ze eindelijk weer op voorraad.

Ik ging afgelopen week ook bloed geven en omdat het de vijfde keer was dat ik kwam doneren, kreeg ik dit opvouwbare boodschappentasje erbij, haha.

Een kleine sneak peek naar mijn volgende winactie! Als ik de 100 abonnees heb gehaald op mijn youtube kanaal ga ik onder andere deze Mac lipstick weg geven! Vergeet je dus zeker niet te abonneren, zodat je het als eerste ziet als deze winactie online komt, want ik ga hem niet delen op mijn blog. Het is puur bedoeld voor mijn abonnees!

Een aantal van de dingen die ik afgelopen week nog meer at. De dagen voor mijn tentamen at ik aardig ongezond en dat maakte ik af door een pizza te bestellen. Verder at ik onder andere groene asperges en een hele lekkere Waldorf salade. Ik ben dol op bleekselderij!

Zondag (ik plak even twee extra dagen aan dit dagboek, in verband met de citytrip!) ging ik gezellig met mijn ouders lunchen in Breda. Ik ging voor yoghurt met granola en fruit en het was, naast heel mooi, ook nog eens heel lekker!

Volgende week maandag zie je natuurlijk een uitgebreid verslag van mijn trip naar London. Ik verwacht heel veel foto’s te gaan maken van leuke (en lekkere) dingen, dus kom zeker volgende week weer een kijkje nemen! Ben jij wel eens in London geweest?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Ik zal voor je duimen dat je tentamen goed is gegaan. Spannend!! Wat een leuke soepkommen trouwens van Blond! En supergoed dat je bloed doneert! Ik wil dat ook al een tijdje heel graag doen, maar helaas kan ik zó slecht tegen bloed dat ik zelfs van 10 seconden bloed afnemen vaak al heel licht in mijn hoofd en duizelig wordt. Oeps, held op sokken hier!

Jessica J.
2 jaren geleden

Veel plezier in Londen! Ik ben er nog nooit geweest, maar wil er zeker eens heen!

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuke foto’s! En wat ziet die koffie er perfect uit <3