Levende Loes op Reis – London

Vandaag laat ik jullie een aantal van de foto’s zien die ik heb gemaakt tijdens mijn stedentrip naar London vorige week! Ik geef je een kleine impressie van mijn tijd daar.

Dit was mijn ontbijt de eerste dag: Oreo pannenkoeken. OMG! Zo lekker maar ook zo vullend, het zal je niet verrassen dat ik niet alles opkreeg haha. We hebben sowieso mega veel lekkere dingen gegeten deze dagen.

De eerste dag brachten we onder andere een bezoekje aan Notting Hill, wat we allebei een hele leuke wijk vonden. We shopten de eerste dingetjes en liepen vooral lekker rond.

Lichte lunch, met wel hele bijzondere koffies! Ik had een lavendel latte, wat dus koffie met lavendelsmaak was, heel bijzonder en lekker!

‘s Avonds gingen we naar een winkelcentrum waar een Wagamama zat en ik ben dol op dat restaurant!

De volgende dag ontbeten we bij een ontzettend leuke hotspot, met een heel schattige interieur en hele lekkere dingen. Ik denk dat ik nog een hotspot artikel van London ga schrijven, vinden jullie dat leuk?

De tweede dag sloten we goed af bij Shake Shack. Dat hadden we wel verdiend, want die dag liepen we bijna 20 km!

De derde dag gingen we onder andere naar Covent Garden, wat echt een hele grote aanrader is. Hier heb je zoveel leuke winkeltjes en is het shoppen veel gezelliger dan bijvoorbeeld op het massale Oxford Street. Ik bracht ook een bezoekje aan Mulberry..

Je ziet op deze foto de toren van de Big Ben helemaal in de steigers staan, zo jammer! Maar gelukkig waren we allebei al vaker in London geweest. Toch verpest het de skyline wel een beetje..

Dit ijsje was behalve heel mooi, ook nog eens heel lekker! Blueberry cheesecake, bijzondere smaak, maar je proefde het er heel goed in terug.

De laatste dag begonnen we met dit heerlijke ontbijtje en daarna was het helaas weer tijd om terug te vliegen naar huis..

We hebben het echt ontzettend leuk gehad in London! Vergeet ook niet te abonneren op mijn youtube kanaal want daar staat al een video op waarin we Engelse snacks proeven, zondag komt de vlog online en er komt ook nog een shoplog! Ben jij wel eens in London geweest?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad in Londen! Wat een gave stad blijft het toch. Ik ben nu al heel benieuwd naar je hotspotartikel. Volgens mij hebben jullie veel toffe plekken bezocht daar 🙂

trackback

[…] juni was ik op stedentrip naar London en ik heb al een aantal leuke hotspots in mijn vlog laten zien, maar toch wil ik […]