Foto’s waar ik trots op ben | PERSONAL

Voor dit artikel werd ik geinspireerd door Nina, want zij post regelmatig een artikel met foto’s waar ze trots op is. Vandaag doe ik een keer hetzelfde en ik vertel overal bij waarom ik trots ben op die foto!

Allereerst deze foto, die eigenlijk niet zo bijzonder is. Ik ben er toch trots op omdat het een van mijn eerste productfoto’s is die op mijn blog verscheen! Ik vond hem super tof gelukt en was blij met het resultaat. Inmiddels zou ik het toch iets anders aanpakken, zeker in de nabewerking, maar deze foto weerspiegelt wel een mooie herinnering!

Deze foto schoot ik terwijl ik mijn 50 mm voor het eerst uitprobeerde! Behalve dat ik het gewoon een hele toffe flatlay vind, ben ik dus ook een beetje trots dat ik mezelf verbeterd heb door een nieuwe lens aan te schaffen. Ik vind het mooi aan deze foto dat de letters van de trui zo mooi scherp zijn en de rest een stuk vager, dat vind ik ook zo fijn aan deze lens!

Dit is een vrij recente foto, uit mijn Lipstick Queen review, maar ik vind hem heel mooi geworden! Het product staat mooi centraal en de andere producten voegen net iets meer dynamiek toe. Ook hier komt de mooie kant van de 50mm weer heel goed naar voren vind ik!

Nog een foto uit de oude doos, namelijk van een samenwerken met Names4Ever! Ik vind fotograferen met bloemen en planten heel leuk om te doen en als het resultaat dan ook nog eens leuk is, dan is dat mooi meegenomen natuurlijk! Ik vind dat de foto’s van dit armbandje met de anjers heel mooi geworden is. Ik ben benieuwd hoe deze foto eruit zou hebben gezien met mijn 50 mm lens, want ik vind de scherpte-diepte nu al heel mooi eigenlijk!

Een beetje een andere foto, namelijk een iPhone shot! Voor mijn blog maak ik natuurlijk altijd foto’s met mijn spiegelreflex, maar deze foto kwam terug in een fotodagboek en wilde ik toch even delen. Ik maakte deze tijdens een weekendje in Roermond en ik vind hem zo leuk geworden! Ik ontdekte tijdens deze dagen ook wat voor leuk stadje Roermond eigenlijk is en dat weerspiegelt deze foto goed voor mijn gevoel.

Dit waren dus vijf foto’s waar ik, allemaal met verschillende redenen, trots op ben! Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met fotografie en hoop me nog veel verder te kunnen ontwikkelen. Maak jij ook graag foto’s?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Prachtige foto’s! En superleuk dat je ook volop met de 50mm-lens aan het fotograferen bent! Ik ben ook helemaal weg van die lens en gebruik hem nu voor bijna al mijn foto’s 🙂

Teddy
2 jaren geleden

Mooie foto’s! Ik heb ook een 50 mm lens en vind hem echt geweldig!