Mijn nieuwe bikini van Venice Beach | NEW IN

Ook al is het in Nederland de afgelopen weken aardig wisselvallig qua weer, de zomer komt er toch echt aan! Bij de zomer hoort ook een nieuwe garderobe en nieuwe zwemkleding. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe bikini van Venice Beach zien!

Allereerst iets over waar ik deze bikini gekocht heb, ik heb hem namelijk gekocht op de website LASCANA. LASCANA is een webshop waar ze onder andere badmode, lingerie en strandkleding verkopen en het assortiment is ontzettend groot. Wat ik fijn vind aan deze shop is dat ik precies op mijn voorkeuren kan zoeken! Ik heb een wat grotere cupmaat, dus ik vind het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de cups mooi gevormd zijn en dat er een beugel in zit. Sommige winkels hebben maar weinig aanbod met beugel, maar binnen deze categorie kon ik gelukkig heel veel moois vinden bij LASCANA!

Omdat er zoveel keuze was, vond ik het best lastig om te kiezen, maar mijn oog viel al vrij snel op dit mooie exemplaar van Venice Beach. Ik ga, zoals je in dit artikel kon lezen, komende zomer naar Borneo en we zijn ook een aantal dagen aan het strand, waar ik deze tropische print wel toepasselijk voor vond! De bikini is makkelijk te verstellen en je kunt ook de voorgevormde cups er makkelijk uit maken, wat ik iets mooier vind staan. Het leuke vind ik trouwens dat ze van veel printjes bikini’s in verschillende pasvormen hebt, deze hebben ze bijvoorbeeld ook in een push up variant. Ik koos er een bijpassend broekje bij, maar je kan op allerlei manieren mixen en matchen! De broekjes hebben ze trouwens ook in verschillende modellen.

Deze bikini verschilt in prijs per (cup)maat (waarom, geen idee?) maar kost rond de €30,- voor het topje en €25,- voor het broekje. Overigens stond op de website dat de levertijd zo’n drie weken was, maar ik had hem gelukkig al veel sneller in huis!

Met deze mooie bikini van Venice Beach ben ik helemaal klaar voor de zomer! Ik kan niet wachten om op een mooi strand deze bikini aan te gaan trekken. Heb jij al een nieuwe bikini of badpak geshopt?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Darina
2 jaren geleden

Prachtige bikini! Ik moet nog steeds een bikini kopen maar stel het steeds uit 🙂

Romy
2 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke, zomerse bikini! De bikini past ook perfect bij Borneo door de leuke print 🙂

Eva
Eva
2 jaren geleden

Wat een leukerd!!