Luisterende Loes #3 – Mijn soundtrack voor deze zomer!

Muziek is voor mij heel bepalend. Ik heb heel veel liedjes en albums waar mooie herinneringen aan vast kleven, ook aan mooie vakanties! Vandaag deel ik met jullie mijn ‘soundtrack’ voor deze zomer, met een aantal nummers en albums die ik zeker veel ga beluisteren.

#1 Album van George Ezra – Staying at Tamara’s

https://www.youtube.com/watch?v=klWJp6qN4PI

We beginnen meteen met een heel album, namelijk het nieuwste album van George Ezra! George Ezra heeft sowieso een speciaal plekje in mijn hart, omdat ik naar een concert van hem ben geweest met mijn familie op mijn 21ste verjaardag, toen ik in New Orleans woonde. Daarom is zijn muziek dus extra speciaal voor me en gelukkig stelt dit nieuwe album niet teleur! Ik vind de muziek heel catchy en vind het dan ook moeilijk een favoriet te kiezen, maar ‘Paradise’ vind ik wel een van de tofste nummers denk ik.

#2 Ed Sheeran – Barcelona 

Dit nummer van Ed Sheeran is van zijn album ‘Divide’ en is zo ontzettend catchy! Ik krijg er zin van om naar Barcelona te gaan, haha. Maar ook in Nederland kan je er natuurlijk een fijne zomer van maken met sangria, zon en dit lekkere nummer. Daar hoef je niet voor naar het buitenland! Eind deze maand ga ik naar het concert van Ed Sheeran in de Arena, dus ik hoop dat hij dit nummer ook speelt!

#3 Matt Simons – We Can Do Better

Matt Simons vind ik een ontzettend goede zanger en veel van zijn nummers behoren tot mijn favorieten, dus ik was blij dat hij een nieuw nummer uitbracht! Het is niet per se een heel vrolijk zomers nummer, maar ik vind het soms juist ook fijn om een wat meer chille muziek te luisteren tijdens de lange zomeravonden. Want ontspanning hoort ook bij de zomer natuurlijk!

#4 Album van Charlie Puth – Voicenotes

Nog een album, namelijk het nieuwe album van Charlie Puth! Charlie Puth past voor mij wel een beetje in het rijtje van George Ezra en Matt Simons qua muziek, dus geen wonder dat ik dit album ook weer tof vind. Dit album is best wel divers omdat er een aantal rustige nummers tussen zitten, maar ook wat meer up tempo liedjes, lekker afwisselend dus! Een echte favoriet heb ik nog niet, daarvoor moet ik het album nog wat meer luisteren, maar mijn eerste indruk is in ieder geval heel goed.

#5 Luis Fonsi & Demi Lovato – Echame La Culpa

Om af te sluiten: een ultiem vrolijk nummer! Ik deelde dit liedje al eerder in een favorieten van de maand-artikel, waarin ik al zei dat ik dacht dat dit voor mij een ultiem zomernummer ging worden, ook al is het inmiddels al heel wat maanden geleden uitgebracht. Ik blijf het gewoon een heel fijn en vrolijk nummer vinden! Als ik dit luister, zit het meteen de rest van de week in mijn hoofd, haha.

Alle muziek is te beluisteren via Spotify en Youtube, dus ik ben benieuwd welke albums en nummers jij gaat beluisteren! Ook hoor ik heel graag wat jouw ‘soundtrack’ voor deze zomer gaat zijn?

Misschien vind je dit ook leuk?

4
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Levende LoesLanaBabs Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Babs
Gast

Ik luister momenteel naar Childish Gambini met “This is America”. Onwijs goed nummer, wel een schokkende clip. Maar dat is ook de bedoeling van het nummer. Er zit veel symboliek in, maar het ritme… te gek!

Lana
Gast

Leuk artikel! Ik vind de nummers van Charlie Puth altijd fijn en ben nu helemaal into het nieuwe nummer High Hopes van Panic! At The Disco.