IK BIECHT OP | 10 food confessions

Ik ben een echte foodlover. Ik houd van uit eten gaan, ben een enorme zoetekauw en als ik alles zou eten wat ik wil, zou ik al lang tonnetje rond zijn, haha! Vandaag biecht ik een aantal dingen op!

#1 Het liefst eet ik iedere dag appelstroop met kaas
Heel veel mensen vinden het gek, maar ik vind het heerlijk: appelstroop met kaas. Ik eet het op brood, op crackers of gewoon als kaasplankje. En het allerliefste zou ik iedere dag eten, maar erg gezond is dat natuurlijk niet, haha! Heb jij deze combinatie wel eens geprobeerd?

#2 Ook eet ik het liefst iedere dag in mijn avond eten kaas, I am a cheese addict
Naast kaas op brood, vind ik kaas in mijn avond eten ook mega lekker. Mozzarella, feta, geraspte kaas, cheddar, you name it, ik vind het allemaal lekker! Misschien moet ik maar eens afkicken van deze kaasverslaving, haha.

#3 Ik gebruik mijn theezakje meerdere keren
Misschien klinkt dit als een hele gierige Nederlander, maar ik gebruik mijn theezakje heel vaak drie, vier of vijf keer, eigenlijk gewoon tot er geen smaak meer vanaf komt, haha. Ik drink mijn thee altijd best wel licht, dus ik vind het zonde om mijn zakje steeds weg te gooien. Tot grote ergernis van mijn vriend, want er staat dus altijd wel een schaaltje theezakjes in de keuken..

#4 Ik vergeet mijn eten heel vaak te kruiden
Ik ben dol op gekruid eten en gooi heel vaak paprika, komijn of knoflook door mijn gerechten, maar op een of andere manier vergeet ik heel vaak peper of zout toe te voegen aan de simpelste dingen.. Kom je ooit bij mij eten en smaakt het eten nogal flauw, vraag dan dus vooral om de pepermolen, want dan ben ik het gewoon vergeten, haha!

#5 Ik ben groot voorstander van de vijf seconden regel
Tja, ik zeg altijd maar ‘ik ben goed ingeënt’, dus een hele nare ziekte zal ik niet oplopen als ik iets opraap en opeet wat op de grond gevallen is.. Tenzij het echt heel vies is natuurlijk, ik heb zo mijn grenzen!

#6 Ik kan geen maat houden
Een rol koekjes moet leeg, een reep chocolade moet op en een bak ijs eet ik ook helemaal leeg. Kortom, maat houden kan ik niet. De enige manier om te zorgen dat ik me niet misselijk eet, is om het gewoon niet in huis te halen! Ik denk dat dit wel een herkenbare biecht is voor sommige.. ik ben ook altijd heel jaloers op mensen die wel netjes een blokje chocolade kunnen eten en de reep daarna weg leggen!

#7 Als ik een recept lekker vind, maak ik het het liefst iedere week
Qua maaltijden kan ik soms vreselijk saai zijn, want als ik iets lekker vind, maak ik het gerust iedere week! Ik doe het niet, want gevarieerd eten is natuurlijk heel belangrijk, maar mijn favoriete recepten wil ik gewoon iedere week maken. Tja, als het lekker is, is het lekker, toch?!

#8 Ik snijd altijd de vetrandjes van mijn vlees af
Echte foodlovers zullen me voor gek verklaren omdat juist de vetrandjes het vlees veel smaak geven, maar ik vind het vies. Dus hoe chique het restaurant ook is, ik snijd lekker de vetrandjes ervan af!

#9 Het liefst eet ik op de bank
Op de bank eten, zeker voor de televisie, wordt altijd afgeraden omdat je zo gedachteloos je eten naar binnen werkt, maar stiekem doe ik dat toch het liefst! Aan tafel kun je natuurlijk veel gezelliger bij kletsen, maar toch verkies ik de bank boven de eettafel. Enne als ik in mijn eentje eet al helemaal, want ik mijn eentje ga ik echt niet saai aan tafel zitten.

#10 Ik zou met gemak iedere week sushi kunnen eten
Mijn sushirecord staat op drie keer in een week en ik moet zeggen dat ik het toen ook wel eventjes zat was, maar eigenlijk zou ik iedere week wel sushi kunnen eten! Het is gewoon zo lekker!

Volgens mij vallen mijn food confessions nog best wel mee en ik ben ook heel benieuwd of er herkenbare dingen tussen zitten voor jullie. Wat is jouw grootste food confession?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
23 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Haha, wat een leuk lijstje met bekentenissen! Theezakjes meerdere keren gebruiken maak ik me ook “schuldig” aan 😉 Ik gebruik ze altijd max. 4x. Zonde om voor elk kopje een nieuw zakje te pakken, toch 😉

Darina
1 jaar geleden

Herkenbaar 🙂 vooral de kaas 🙂

Minke
1 jaar geleden

Leuke confessions! Ik gebruik ook zelden peper en zout (behalve op aardappels) maar zout is ook niet goed voor je! Oh en lichte kaasverslaving is me ook bekend! Nu heb ik zin in tosti…

Jessica J.
1 jaar geleden

Wij eten meestal ook voor de tv, haha. En mijn kaasverslaving is eveneens heel erg aanwezig. Misschien moeten we maar eens naar een afkickkliniek. 😀

Anna
1 jaar geleden

Haha wat een super leuk artikel! Ik moet elke dag iets gesnackt hebben hahaha, het liefst een stroopwafel na het eten. En ik gebruik mijn theezakje ook wel twee keer hoor!

Chelsey
1 jaar geleden

JAAA APPELSTROOP MET KAAS <3. Dit heb ik onlangs ontdekten oh my, zo goddelijk!

Larissa
1 jaar geleden

Ik dacht dat ik de enige was die altijd de vetrandjes van vlees af haalt hahaha. Speklapjes maak je mij ook erg ongelukkig mee.

Mevrouw Marloes
1 jaar geleden

Ik kan ook echt geen maat houden, hahaha! Mijn food confession is dat als ik knackebröd en smeerkaas koop, dit ook meteen opgaat. Ik zit gerust met dat bakje smeerkaas en de crackers op de bank en eet dit dan zo op.

Iris
1 jaar geleden

Leuk artikel! Ik ben momenteel vrij streng op mijn voeding aan het letten, helaas sla ik er wel een beetje in door. Maar wat jij zegt ‘alles moet op’ herken ik vrij goed dus vandaar dat ik even moet doorzetten haha :’)

Lianne
1 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Dat van het sushi-eten is erg herkenbaar!

Mariëlle
1 jaar geleden

Ik ben blij dat ik van kaas af ben gekickt! En ik eet ook altijd op de bank en heb zeker favo recepten die ik elke week eet 🙂

trackback

[…] tijdje geleden deelde ik mijn food confessions met jullie en die viel goed in de smaak! Daarom vandaag een soortgelijk artikel, maar dit keer […]