Favorieten van de Maand – Juni

Vandaag een iets korter favorieten artikel dan normaal, want ik heb in de maand juni maar drie favorieten gehad! Toch zijn ze zeker het delen waard. Lees je mee?

#1 Mac extra dimension skinfinish in Beaming Blush

Deze skinfinish van Mac heb ik al een tijdje en ik schreef er zelfs een uitgebreid artikel over vorig jaar. Afgelopen jaar heb ik hem regelmatig gebruikt en vond ik hem keer op keer prachtig, maar deze maand heb ik hem weer extra vaak erbij gepakt! Zeker wanneer de zon erop schijnt is deze highlighter namelijk waanzinnig mooi en aangezien de zon heel veel geschenen heeft afgelopen weken.. Gelukkig verkoopt Mac dit pareltje nog en ik zou je deze highlighter dus zeker aanraden als je nog iets nieuws zoekt! Voor swatches kun je terecht in mijn review.

Deze skinfinish van Mac is onder andere te koop bij de Mac store en Douglas counter voor €32,00.

#2 The Body Shop body butter in Pink Grapefruit

Afgelopen oktober kreeg ik van een vriendin deze te lekkere body butter van The Body Shop. Pink Grapefruit is altijd een van mijn favoriete lijnen van TBS geweest door de heerlijke geur en ik kon dus niet wachten hem te gaan gebruiken. Toch heb ik mezelf ingehouden en eerst mijn andere pot body cream opgemaakt, voor ik deze opende. Afgelopen maand mocht ik hem dus eindelijk gebruik van mezelf en ik wist meteen weer waarom dit mijn favoriet is. De geur is zo ontzettend fris en lekker! Ik kreeg er meteen een heerlijk zomers gevoel van. Zeker het ruiken waard!

De body butter van The Body Shop koop je in hun winkel of online voor €16,00. Op het moment is er sale dus kun je voor €16,00 ook de dubbele hoeveelheid aanschaffen!

#3 Shawn Mendes – In My Blood

Shawn Mendes kende ik wel en zijn liedjes vond ik wel leuk, maar na het zien van zijn carpool karaoke besloot ik zijn album eens op te zoeken op Spotify. En sindsdien heb ik zijn nummers al heel veel gedraaid! Vooral In My Blood vind ik een prachtig nummer omdat het gaat over angsten en anxiety, waar ik me soms best wel in herken. De boodschap is heel krachtig en het liedje zelf is heel erg mooi. Ook zijn andere nummers zijn zeker het luisteren waard, zo vind ik ‘Particular Taste’ en ‘Lost in Japan’ ook hele toffe nummers.

De muziek van Shawn Mendes is te beluisteren via Spotify of Youtube en te koop via iTunes.

Maar drie favorieten dus deze maand, maar ze zijn zeker niet minder fijn, leuk of mooi! Vooral eigenlijk twee herontdekte beauty favorieten, wat ik altijd leuk vind. Welk product herontdekte jij recent?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Mooi nummer is dit inderdaad! En die body butter klinkt heerlijk. Ik ben sowieso fan van de body butters van The Body Shop, maar deze variant heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ga hem eens testen als ik weer bij The Body Shop ben 🙂

Jessica J.
1 jaar geleden

Die body butter ziet er zo vrolijk uit! Ik hou alleen meer van de warmere geuren. Vanilla Chai vind ik bijvoorbeeld helemaal top.