Persoonlijke update #6 – Eindelijk zomervakantie & zomerrooster

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een persoonlijke update schreef, dus vandaag praat ik jullie weer bij over mijn leven! Ook heb ik een kleine mededeling over mijn blog en youtubekanaal.

Op het moment dat ik dit schrijf, zit eindelijk mijn laatste toets erop. Dat betekent dat de vakantie kan beginnen! Ik moet nog twee cijfers terug kijken, maar ik hoop dat ik dat dat allebei voldoendes zijn. Mijn tweede jaar van mijn rechtenstudie is dus voorbij en het was best een pittig jaar! Ik heb best veel stressvolle periodes gehad, maar gelukkig heeft het allemaal (grotendeels) zijn vruchten afgeworpen. In september begin ik dus aan mijn derde jaar en hopelijk ga ik ook dat jaar afstuderen, als alles volgens plan verloopt. Spannend!

De zomervakantie is dus voor mij aangebroken en zoals ik in een artikel een tijdje geleden schreef, heb ik mooie reisplannen. Inmiddels ben ik al naar London geweest, maar er staat dus nog een mooie reis en een stedentrip op de planning! Dit brengt me meteen naar mijn mededeling: ik ga namelijk een zomerrooster invoeren voor de maanden juli en augustus. Ik moet voor mijn vakantie best wel wat vooruit werken, wat ik geen probleem vind, maar ik merk dat ik mezelf wat ruimte wil geven. Normaal plaats ik maandag, woensdag en vrijdag een artikel en op zondag een video. In het zomerrooster wordt dat maandag en woensdag een artikel en vrijdag een video. Een artikeltje minder dus! Dit geeft me iets meer ademruimte om goede en leuke content te maken, want kwaliteit gaat natuurlijk boven kwantiteit.

Wat voor artikelen kunnen jullie dan gaan verwachten? In principe op maandag een fotodagboek en op woensdag een ‘gewoon’ artikel over van alles, net zoals het nu is. Echter kan ik tijdens mijn vakantie niet live fotodagboeken uploaden, dus dan komt er ook op maandag een gewoon artikel online. Maar dat merken jullie vanzelf!

Na augustus gaan we naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer terug naar mijn huidige blogschema, dus tegen die tijd kun je weer gewoon drie artikelen + een video per week van mij verwachten.

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik tijdelijk een ander schema invoer, ik denk dat jullie ook voornamelijk van de zon gaan genieten in plaats van blogs zullen lezen! Zijn er nog specifieke dingen waar je graag artikelen over wil lezen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat heerlijk dat je zomervakantie nu écht is begonnen! Geniet er lekker van! Groot gelijk heb je om het qua bloggen iets rustiger aan te doen. Het is zonde als je stress hebt omdat je flink vooruit moet werken en bloggen moet vooral ook leuk blijven voor jezelf 🙂

Jessica J.
2 jaren geleden

Geniet van je welverdiende vakantie! Goed dat je op een zomerrooster overgaat. Genieten van het zomerzonnetje gaat boven binnen bloggen! 😀

trackback

[…] ik heb namelijk een mededeling voor jullie over het zomerrooster waar ik jullie in mijn vorige persoonlijke update over […]