Discovering Notting Hill | Outfit

Vorige week was in in London en ben ik voor de eerste keer naar de mooie wijk Notting Hill geweest. Als je hier bent, moet je natuurlijk even op de foto met de prachtige huizen daar! Vandaag laat ik mijn outfit van die dag zien.

Ik doe hier net even of ik een ervaren Instagram fashionista ben, maar dat ben ik natuurlijk alles behalve, haha. Je kunt hier wel goed mijn outfit zien! Op het shirtje staat een mondje met daarboven ‘oui, oui, oui’, die ik eerder paste in mijn allereerste vlog.

Ik scoorde dit leuke rugzakje via Zalando vlak voordat we gingen, omdat ik wel eens met iets charmanters dan mijn Eastpak rond wilde lopen. En een rugzak voorkomt zoveel rugpijn tijdens zo’n stedentrip!

Top – Even&Odd ♥ Jeans – Stradivarius ♥ Rugzak – Even&Odd ♥ Petje – AliExpress ♥ Horloge – Michael Kors ♥ Schoenen – Nike Air Max Thea

Deze outfit is helemaal mij, een goede jeans en een streepjestop, dat is wat ik het allerliefste draag! Het petje was een beetje uit mijn comfort zone, maar vond ik wel heel leuk. Wat vind jij van deze outfit?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Echt een leuke, vlotte outfit! Ideaal voor zo’n dagje op stedentrip en het staat je ook nog eens heel leuk 🙂

Janne
Janne
2 jaren geleden

Mooie jeans, hij valt heel mooi bovenaan 🙂

Lana
2 jaren geleden

Leuke outfit! Vind het petje juist heel leuk staan, geeft een leuke twist aan je outfit. En ik houd ook van simpele lookjes, vooral als je op stedentrip bent en veel loopt. Comfort is key ;).