Discovering Notting Hill | Outfit

Vorige week was in in London en ben ik voor de eerste keer naar de mooie wijk Notting Hill geweest. Als je hier bent, moet je natuurlijk even op de foto met de prachtige huizen daar! Vandaag laat ik mijn outfit van die dag zien.

Ik doe hier net even of ik een ervaren Instagram fashionista ben, maar dat ben ik natuurlijk alles behalve, haha. Je kunt hier wel goed mijn outfit zien! Op het shirtje staat een mondje met daarboven ‘oui, oui, oui’, die ik eerder paste in mijn allereerste vlog.

Ik scoorde dit leuke rugzakje via Zalando vlak voordat we gingen, omdat ik wel eens met iets charmanters dan mijn Eastpak rond wilde lopen. En een rugzak voorkomt zoveel rugpijn tijdens zo’n stedentrip!

Top – Even&Odd ♥ Jeans – Stradivarius ♥ Rugzak – Even&Odd ♥ Petje – AliExpress ♥ Horloge – Michael Kors ♥ Schoenen – Nike Air Max Thea

Deze outfit is helemaal mij, een goede jeans en een streepjestop, dat is wat ik het allerliefste draag! Het petje was een beetje uit mijn comfort zone, maar vond ik wel heel leuk. Wat vind jij van deze outfit?

Misschien vind je dit ook leuk?

6
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Levende LoesLanaJanneRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Echt een leuke, vlotte outfit! Ideaal voor zo’n dagje op stedentrip en het staat je ook nog eens heel leuk 🙂

Janne
Gast
Janne

Mooie jeans, hij valt heel mooi bovenaan 🙂

Lana
Gast

Leuke outfit! Vind het petje juist heel leuk staan, geeft een leuke twist aan je outfit. En ik houd ook van simpele lookjes, vooral als je op stedentrip bent en veel loopt. Comfort is key ;).