Levende Loes #68 – Laatste toets & Ed Sheeran

Deze week had ik mijn laatste toets voor de vakantie en luidde ik deze meteen goed in. Wil je zien wat ik deed deze week? Lees dan snel verder!

Dinsdagochtend had ik mijn allerlaatste toets voor de vakantie, dus ik moest nog heel even hard werken. Gelukkig heeft het zijn vruchten afgeworpen en heb ik de toets gehaald!

Samen met een vriendin luidden we de vakantie goed in bij de Corner Bakery. We konden lekker van het weer genieten op het terras. Dit is de caesar salad trouwens, mega lekker.

Ik moest nog een vaccinatie halen voor mijn reis naar Borneo, dus een tripje naar de travel clinic stond ook op de planning afgelopen week.

Niks beter dan dit, toch? Kroelen met een lief hondje terwijl je aan het bloggen bent!

Natuurlijk heb ik ook lekker genoten van het weer afgelopen week, want het was natuurlijk enorm warm en zonnig! Mijn benen lijken hier best bruin, maar eigenlijk geven ze nog steeds licht, haha.

Vrijdagavond ging ik naar de Arena voor het concert van Ed Sheeran! Het was zo’n mega vet concert, hij was echt ontzettend goed. En dat alleen met zijn gitaar!

Met het enorm vette concert van Ed Sheeran eindigde mijn week. Volgende week zie je hoe ik mijn eerste volle vakantieweek besteed. Heb jij al vakantie?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Wauw, wat gaaf dat je naar Ed Sheeran bent geweest! Ik ben wel een beetje jaloers, hoor 😉 Vind hem zo goed! Superfijn ook dat je laatste toets erop zit en dat je hem ook nog hebt gehaald!

Jessica J.
1 jaar geleden

Tof om te lezen dat je zo van het concert genoten hebt. Gefeliciteerd met het halen van je laatste toets!

MEi Qi
1 jaar geleden

Wat goed dat je de toets hebt gehaald!! En hoe gaaf dat je naar Ed Sheeran bent geweest!!