Levende Loes #69 – Een chaotische week..

Afgelopen week was een vrij chaotische week door persoonlijke omstandigheden, dus mijn fotodagboek is iets korter vandaag.. Hopelijk vind je het toch leuk om dit korte dagboekje te zien!

Afgelopen week droeg ik een aantal keer een visgraatvlecht en ik moet dit echt vaker doen. Het is zo’n mooie en leuke haarstijl! En hoe schattig is dit ijsjesshirt?

Vorig weekend had ik een familiedag en deden we een hele leuke tour door Breda met allerlei vragen, raadsels en opdrachten. Ontzettend leuk!

Afgelopen weken ben ik de laatste kledingstukken aan het verzamelen om mee te nemen naar Borneo, wat betekent dat ik heel wat kledingdozen in huis heb haha.

Sushi time! We kregen per ongeluk heel veel extra sushi haha, maar dat is natuurlijk niet erg. We eten het graag op, ook al was het nu wel erg veel.

Door omstandigheden was ik afgelopen week veel in Brabant te vinden bij familie en natuurlijk ook bij dit hele lieve hondje. Van dit koppie word je meteen blij, toch?!

Hopelijk is mijn fotodagboek volgende week weer iets groter en leuker.. helaas is dat het nadeel van wekelijkse dagboeken, dit soort weken zitten er ook wel eens tussen! Wat maakt jou blij tijdens hectische weken?

Misschien vind je dit ook leuk?

2
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jessica J.Romy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Hopelijk is er niets ernstigs aan de hand! Wel fijn dat je bij je familie kon zijn deze week en wat een schattig hondje! Die visgraatvlecht staat je ook heel mooi trouwens.

Jessica J.
Gast

Wat een lief hondje! Ik hoop dat er niets ernstigs aan de hand is … In ieder geval goede moed, Loes!