Levende Loes #70 – Naar de Corner Bakery & heel veel video’s filmen!

Deze week had ik een hele gezellige week! Ik deed leuke dingen, maar moest helaas ook nog aan de studie.. Waarom leg ik je in dit fotodagboek uit.

We beginnen dit dagboek in stijl, namelijk met een foodfoto! Door de dressing ziet het er een tikje onsmakelijk uit, maar ik maakte lekker zomerse salades.

Ik moest afgelopen week helaas ook nog naar de uni voor een nabespreking van een paper die ik niet gehaald heb.. Ik heb nu nog tot half augustus de tijd om hem te verbeteren en herkansen en daar ging ik meteen mee aan de gang afgelopen week. Ik wil natuurlijk voor mijn reis naar Borneo klaar zijn!

Woensdag begon met een lekkere brunch bij de Corner Bakery. Ze zitten sinds kort in Maastricht en ik ben er nu twee keer geweest al, echt heel leuk en lekker!

Ik was samen met Wendy van Wendeliciously gaan brunchen en foto’s maken in de stad, wat heel gezellig was. Daarna zijn we bij mij thuis nog video’s gaan filmen voor onze kanalen. We hebben er die dag 4 gefilmd, wow! De eerste staat al online op Wendy’s kanaal.

Twee simpele maar leuke outfitjes van afgelopen week, met wat nieuwe items! Links draag ik een nieuw topje van H&M en mijn nieuwe birkenstocks, rechts een hele nieuwe outfit van H&M!

Ik begon mijn weekend op deze manier: met chips, een lekker drankje (Fentimans rozenlimonade!) en Netflix in bed. Ik keek dus de film Misfit en ook al is het niet bepaald een goede film, het was wel lekker vermakelijk. Er spelen heel vele youtubers in, dus dat is wel grappig om te zien!

Ik hoop dat jullie dit weer een leuk fotodagboek vonden, gelukkig weer wat langer dan vorige week! Volgende week zie je alweer mijn laatste reguliere fotodagboek voor ik op vakantie ga! Ga jij nog/al bijna op vakantie?

Misschien vind je dit ook leuk?

2
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ChinoukRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Corner Bakery kende ik (nog) niet, maar alleen al bij het zien van de roze menukaart was ik een beetje verkocht 😉 Jullie bestelling ziet er ook heerlijk uit! Balen dat je nog aan het paper moet werken. Hopelijk lukt dat nog voor Borneo en kun je daarna écht lekker vakantie vieren.

Chinouk
Gast
Chinouk

Loveee the Corner Bakery en dan vooral de pancakes hihi. Succes met je herkansing van je paper!