Levende Loes #71 – Heel veel foodfoto’s & vakantievoorbereidingen

Afgelopen week was een echte vakantieweek, ik at namelijk heel veel lekkers en deed een heleboel leuke dingen! Tussendoor moest er ook nog wat gestudeerd worden en deed ik de nodige vakantievoorbereidingen. Kijk je mee?

Vorig weekend sprak ik af met vriendinnen in Eindhoven om lekker te eten en bij te kletsen. We begonnen bij Zoet & Zout waar ik een lekkere salade at en later verplaatsten we ons naar een ander terras, waar we dit mooie (en lekkere!) toetje aten.

Ik moest nog wat laatste dingen afmaken voor mijn paper en dat leidt altijd een beetje tot soggen.. Ik vond deze plaktatoeage in mijn kast en probeerde hem eens uit. Ik vind de plek zo tof!

Studeren gaat altijd net wat beter buiten de deur, dus ik ging met mijn laptopje naar de La Place, waar ik lekker op het dakterras kon zitten en tegelijk mega productief was.

Ik kocht afgelopen week dit mooie notitieboekje voor onze reis naar Borneo. Ik wil heel graag verhalen opschrijven en allerlei kaartjes bewaren, daar leek dit boekje me perfect voor.

Nog meer vakantievoorbereidingen, ik haalde vast Maleisische valuta voor onze reis. Dit is toch net monopolygeld?!

Mijn wenkbrauwpotloodje van Hema was wel erg aan vervanging toe, dus ik kocht een nieuwe. Leuk contrast wel dit.

Vrijdag ging ik gezellig met Tedje lunchen in de stad. Bij Piece of Cake kan je heerlijk in de tuin zitten, wat perfect was voor het warme weer!

Twee zomerse outfitjes van deze week! Link een rokje van River Woods met een shirtje van Even&Odd. Rechts een jurk van River Woods. De outfit rechts droeg ik tijdens een etentje met mijn vriend, omdat ook hij eindelijk vakantie had! Dat moest natuurlijk gevierd worden.

Dit is mijn laatste reguliere fotodagboek voor een paar weken. Zodra ik terug ben van mijn vakantie naar Borneo komt daar natuurlijk een uitgebreid verslag van! Voor andere leuke artikelen en video’s kun je natuurlijk gewoon terecht op mijn blog en youtubekanaal!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Heel veel plezier alvast op vakantie! Volgens mij gaan jullie echt een heel toffe reis maken 🙂 Grappig om te zien, dat geld! Het ziet er inderdaad bijna nep uit. Dat notitieboekje is ook heel tof trouwens.

Jessica J.
2 jaren geleden

Die plaktatoeage staat je goed! Misschien een ideetje voor the real deal? 😉 Alvast veel plezier op reis! Wordt vast onvergetelijk.