Witte tanden met Beauty Charcoal?! | REVIEW

Al heel regelmatig zag ik om Instagram reclames van Beauty Charcoal. Ze beloven je witte tanden op een laagdrempelige manier. Vandaag review ik dit product en show ik jullie de resultaten!

Hoe werkt het?

Het poeder/de houtskool zit dus los in een potje. Het is aardig veel en je hebt maar een klein beetje nodig, dus je doet er ontzettend lang mee. Het idee is dat je dus je tanden poetst met deze poeder, het even in laat trekken, vervolgens je mond spoelt en je tanden met gewone tandpasta poetst. Je zou meteen resultaat moeten zien, maar na 7 dagen is het resultaat optimaal. Dat zien jullie verderop in dit artikel!

Ik kocht de set met de tandenborstel erbij, eigenlijk vooral omdat dit de goedkoopste combinatie was. Achteraf vind ik het wel fijn, want de tandenborstel is heel fijn zacht, maar wordt ook enorm smerig door het poeder. Ook je gootsteen wordt aardig vies, maar het is wel heel gemakkelijk schoon te maken gelukkig. Ik raad je trouwens aan dit in de avond te gebruiken, want soms blijft er nog een klein beetje houtskool achter bij je tandvlees bijvoorbeeld wat je niet helemaal weg gepoetst krijgt. Na een nachtje slapen poets je het er zo weer af gelukkig!

Overigens vind ik het gevoel van de poeder op je tanden niet heel erg prettig. Je maakt vantevoren je tandenborstel wel nat, maar het blijft natuurlijk poeder in je mond. Ik krijg daar eerlijk gezegd een beetje de kriebels van, maar ik moet zeggen dat het na twee keer wel wende! Laat je hierdoor dus zeker niet weerhouden.

Resultaten

Dit is vooraf. Beetje een ongemakkelijke foto dit, maar zo zie je wel goed hoe mijn tanden er vantevoren uit zagen. Mijn tanden zijn niet erg wit en vooral de hoek en snijtanden zijn zeker wat aan de gele kant. Ik zie ze graag iets witter!

Dit is na 1 keer poetsen. Ik ben best wel onder de indruk van het resultaat na 1 keer! Mijn tanden zijn duidelijk witter, de gele gloed lijkt er als ware vanaf te zijn.

Dit is na 7 keer poetsen. Na 7 keer zou je dus het optimale resultaat behaald moeten hebben. Je kan het nog regelmatig bij werken door zo nu en dan nog met het houtskool te poetsen, mocht het resultaat afzwakken. Ik vond het erg lastig vast leggen op de foto, want vind ze er hier geler uit zien dan na 1 keer poetsen. In het echt vind ik ze wel degelijk witter!

Mijn oordeel

Ik vind dit een makkelijke en laagdrempelige manier om je tanden net even ietsjes witter te maken, zonder dat je met strips of bitjes hoeft te werken die je tanden gevoelig kunnen maken. Het is makkelijk, snel en je ziet zeker resultaat. Nee, je hebt niet meteen een glimlach zoals Alex van Temptation Island of Gerard Joling, maar je gebit ziet er wel net even iets frisser uit!

Deze set is nu nog in de aanbieding voor $24,95. Je krijgt dus een tandenborstel en de poeder erbij! Overigens moeten de producten uit Amerika komen, dus het duurde bij mij ongeveer 1,5/2 weken eer het binnen was. Met de code ‘LEVENDELOES18’ krijg je op het moment (deze actie geldt tot 16 augustus) 20% korting, dus dat scheelt nog eens extra.*

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de resultaten vinden en of jullie dit zelf zouden proberen. Ik ben er in ieder geval zeker over te spreken! Heb jij je tanden wel eens gebleekt?

* Ik heb deze set zelf gekocht en betaald. Wanneer je mijn kortingscode gebruikt krijg ik een zeer minimale vergoeding. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Je ziet best wel een beetje resultaat. Ziet er mooi uit, hoor! Het lijkt mij ook wel een beetje een vreemd idee om poeder in je mond te hebben en zo’n zwarte mond lijkt me ook wel even apart 😉 Maar als het zijn werk doet, is dat op zich ook wat waard 🙂