VLOG – Op stedentrip naar London! | Video

Zondag, uploaddag! Vandaag deel ik met jullie de vlog van mijn stedentrip naar London! Kijk je mee?

Als je dit een leuke video vond, vergeet je dan niet te abonneren op mijn youtube kanaal! Ik probeer in ieder geval iedere week een video te plaatsen en je krijgt als je je abonneert verschijnt mijn video vanzelf op je pagina. Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal?

Misschien vind je dit ook leuk?

1
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
trackback

[…] zelf niet te grof is. Zo vind ik ze heel tof staan onder een lange jurk of rok (zoals je in mijn London vlog kon zien!), maar maakt hij een jeans net weer even iets stoerder. Het grappige is dat deze […]