Where to Go and What to Eat | LONDON HOTSPOTS

Afgelopen juni was ik op stedentrip naar London en ik heb al een aantal leuke hotspots in mijn vlog laten zien, maar toch wil ik vandaag nog even extra aandacht besteden aan een aantal leuke hotspots in London!

#1 Saint Aymes

Allereerst mijn favoriete hotspot van mijn afgelopen stedentrip naar London, namelijk Saint Aymes! Dit te schattige eettentje is helemaal instagramproof door de mooie bloemengevel, het interieur en de lekkernijen. Naast dat het er leuk uit ziet, smaakt het eten ook ontzettend goed en is het persoonlijk heel erg aardig. Je krijgt zeker waar voor je geld en onze ervaring was dus heel erg goed! Zeker een aanrader als je van lekker en mooi eten houdt, maar het ook leuk vind om op een esthetisch mooie plek te eten.

#2 Biscuiteers

Biscuiteers is een bakkerij in de wijk Notting Hill waar ze enorm veel mooie en lekkere koekjes verkopen. Ze hebben er lekkernijen in allerlei thema’s zoals bruiloften, allerlei soorten beroepen en andere mooie jubilea. Ook hebben ze er een kleine lunchroom, maar daar zijn wij niet geweest omdat die op dat moment gesloten is. De koekjes zijn vrij prijzig, maar dit te leuke bakkerijtje is zeker het bezoeken waar!

#3 Polo Bar

Afgelopen keren dat ik naar London ging, moest ik ook zeker een bezoekje brengen aan de Polo Bar op Liverpool Street. In dit typisch Londense restaurant serveren ze 24 uur per dag ontbijt, waarmee ze direct mijn hart gestolen hebben, want ik ben dol op ontbijten buiten de deur! Ze hebben er de lekkerste pannenkoeken, gerechten met ei en verse sapjes, maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een klassiek Engels ontbijt. Aan de buitenkant ziet het er heel klein uit, maar er zijn genoeg zitplekken. Ook is de inrichting lekker rustiek Engels met een hipstertintje eraan, wat ik zeker kan waarderen!

#4 Primrose Bakery

Nog een leuk bakkerijtje, namelijk Primrose Bakery. Van deze bakkerij zijn er meerdere locaties in de stad, maar wij zijn naar die vlakbij Covent Garden geweest. Ze verkopen hier de allermooiste (en hele lekkere!) cupcakes in allerlei bijzondere smaken. Van de klassieke Red Velvet tot een moderne Cookie Dough cupcake, je vindt het er allemaal. Bovendien is de inrichting een beetje retro in combinatie met mooie pasteltinten, dus het ziet er ook nog heel leuk uit. Zeker een aanrader voor de zoetekauwen onder ons!

#5 Farm Girl Cafe

Ook dit is weer een cafe waar je de perfecte instagramfoto’s kan maken van het toffe interieur, het lekkere eten en de bijzondere drankjes. Zo hebben ze hibiscus koffie, dronk ik een koffie met lavendel en staat er zelfs een pikzwarte latte met houtskool op de kaart! Zeker veel bijzondere dingen om te proberen dus. Een kleine kanttekening: het is niet goedkoop en de porties zijn vrij klein. Ook moet je in het hoogseizoen regelmatig wachten voor je aan de beurt bent. Al met al was het eten lekker en is het echt een toffe hotspot, maar het zijn wel dingetjes om rekening mee te houden!

Als je binnenkort naar London gaat, heb je in ieder geval een aantal leuke hotspots om te bezoeken! En mocht London nou nog niet op je travel bucketlist staan, dan wil je hem door dit artikel zeker toevoegen. Ben jij wel eens in London geweest?

Misschien vind je dit ook leuk?

3
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Wendy (B)EvelineRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat een leuke plekjes om iets te eten en te drinken. Volgens mij zijn er in Londen zoveel leuke cafeetjes en andere eettentjes 🙂 Ik zou ook heel graag nog een keer naar Londen gaan. Ik ben er twee keer geweest, waarvan de laatste keer alweer een jaar of vier-vijf geleden is.

Eveline
Gast

Wat een leuke tentjes! Die koekjes ken ik wel uit de vlogs van Tanya Burr (hihi), ze zijn haast te mooi om op te eten!

Wendy (B)
Gast
Wendy (B)

Ik ben al vaak in Londen geweest.
Zulke artikels vind ik altijd leuk om te lezen.
Het zou wel handig zijn als je adressen ook in de beschrijving zet 😉