AANPASSING ZOMERROOSTER

Even een kort berichtje, ik heb namelijk een mededeling voor jullie over het zomerrooster waar ik jullie in mijn vorige persoonlijke update over vertelde!

In die update vertelde ik dat ik een zomerrooster ging invoeren om mezelf wat rust te gunnen. Nu ben ik er afgelopen weken achter gekomen, onder andere doordat ik nog een paper moest herkansen, dat het allemaal iets teveel werd met vooruit werken voor mijn vakantie. Daarom heb ik een extra wijziging door gevoerd die deze twee weken gelden. Deze week komt er namelijk 1 artikel (woensdag) en een video (vrijdag) online. De week erna zal dat 1 artikel (maandag) en 1 video (vrijdag) zijn. Na deze twee weken ga ik gewoon terug naar mijn ‘reguliere’ zomerrooster, met 2 artikelen (maanden & woensdag) en 1 video (vrijdag) terug. Heel even twee weekjes iets minder content dus, wat ik heel jammer vind! Maar ik denk dat jullie mijn beweegredenen wel begrijpen!

Hopelijk snap je deze aanpassing in het rooster en kom je woensdag gewoon weer terug voor een nieuw artikel! Hopelijk zijn jullie ook lekker aan het genieten!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessica J.
1 jaar geleden

Doe maar rustig, joh. Het moet nog leuk blijven ook, hé. 🙂 Succes met je paper!