Levende Loes #73 – Het gewone leven begint weer!

Het normale leven is weer van start gegaan en daarmee zijn ook de normale fotodagboeken weer terug op mijn blog! Benieuwd wat ik deze week deed? Lees snel verder!

Afgelopen maandag koos ik de winnaar van mijn winactie ter ere van de 100 abonnees op mijn youtubekanaal! Uiteindelijk deden er best veel mensen mee, zo leuk.

Ben ik de enige die afgelopen week ontzettend in de war was door het weer?! Ik droeg onder andere deze outfits en op sommige dagen was de lange jeans echt nog veel te warm! Ik ben stiekem toe aan de herfst!

Mijn academisch jaar is officieel begonnen en daarmee is het studeren weer van start gegaan! Stiekem vind ik het wel leuk om weer bezig te zijn, ook al is het enorm wennen.

Ik ben een zoektocht gestart naar de perfecte geruite broek voor dit najaar! Ik bestelde onder andere een aantal exemplaren bij Zalando, maar de perfecte heb ik nog niet gevonden..

Zo leuk, dit soort berichtjes van de winnares van mijn winactie! Het is altijd spannend of iemand er blij mee is, maar dat was Floor gelukkig!

Iets wat al eeuwen moest gebeuren: mijn kast opruimen. Mijn kledingkast wordt na een tijd altijd een enorme puinhoop en dan moet ik er even de tijd voor nemen. Flink verschil, toch?!

Naast wennen aan het studeren moet ik ook weer even wennen aan het foto’s maken, dus hopelijk zijn het volgende keer weer iets meer foto’s! Ik ben heel benieuwd, heb jij al zin in de herfst?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Wat een verschil in je kledingkast! Zo’n flinke opruiming kan soms zo’n fijn gevoel geven 🙂 En fijn om te horen dat je weer met plezier aan het studeren bent geslagen!
Ze hebben trouwens ook leuke geruite broeken bij ONLY sinds vorige week. Ik zag er een paar verschillende soorten modellen. Misschien is dat wat 🙂