NEW IN | The Ritual of Holi

Een aantal weken geleden heeft Rituals hun nieuwe collectie gelanceerd: the Ritual of Holi. Vandaag laat ik een aantal van de producten aan je zien!

Deze lijn is speciaal bedoeld voor wat jongere meiden en richt zich op het omhelzen van je imperfecties en genieten van het leven. De collectie bestaat uit een aantal hele leuke innovatieve producten, maar ook oude bekenden.

De Holi Moley foaming shower gel is namelijk een product wat we al kennen van Rituals: een fijne douchegel die in een zacht schuim verandert. De geur is heel zacht met grapefruit en flamingobloem en dat maakt het geschikt voor mensen die van zachte, fruitige en bloemige geuren houden. Dit product is alles wat we van Rituals gewend zijn en zorgt voor een feestje onder de douche!

De Holi Moley foaming shower gel kost €6,50.

De Holi Crackle body mousse is een van de vernieuwende producten van deze lijn. Wanneer je de mousse aanbrengt op je huid is hij ontzettend verkoelend en begint dus wanneer je hem inmasseert te knetteren. Een heel grappig, maar fijn gevoel! Ook ontzettend leuk als cadeautje.

Hier zie je een beetje het effect van de mousse. Het is dus echt bedoeld als body lotion, dus je masseert het in en hoeft het niet af te wassen. Het laat je huid zacht achter zonder plakkerig te zijn! De geur van dit product is trouwens witte lelie en perzikbloesem, dus ook deze geur is weer lekker zacht en zoetig.

De Holi Crackle body mousse kost €7,50.

Ook lanceert Rituals met deze collectie voor het eerst bruisballen voor in bad! De ‘You’re the Bomb’ is een zachtbruisende bath bomb die zorgt voor allerlei mooie kleurtjes in je bad. Deze heeft dezelfde geur als de Holi Moley douchegel! De ‘Pinky Promise’ is een echte bruisbal en laat mooie roze blaadjes achter in je bad. Deze geur is hetzelfde als die van de body mousse en is dus zacht fruitig.

Beide ballen kosten €5,00 per stuk.

Behalve deze leuke producten bestaat deze collectie uit nog veel meer! Zo is er een confetti scrub, een rubber masker, een flower douchefoam (waar de schuim dus als een bloemetje uit de verpakking komt!), een body cream en een shower gelly. Echt een ontzettend leuke, vernieuwende collectie!

Ik ben in ieder geval heel enthousiast over deze lijn. De geuren zijn lekker zacht, de prijsjes zijn wat lager dan de andere producten van Rituals en de producten zijn vernieuwend en vrolijk! Heb jij al iets van deze nieuwe collectie geprobeerd?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een leuke lijn om te zien alleen al! En de producten klinken ook nog eens héérlijk, zeker de mousse en shower gel. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar het douchefoam dat er in de vorm van een bloem uitkomt. Ik zag die op Serena’s blog en vond het er zo mooi uitzien.

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik blijf het grappig vinden dat je zo duidelijk ziet waar ze de mosterd gehaald hebben, haha. De verpakkingen vind ik echt prachtig, alleen hou ik niet van zulke geurtjes. Gelukkig/jammer, wie zal het zeggen? :’D

Ivon
2 jaren geleden

Ik heb de bruisballen ook gehaald! Zo zin om ze te proberen. Echt een leuke lijn en dat Rituals zich nu ook op een wat jongere doelgroep richt. De prijzen zijn geloof ik ook wat lager dan de “normale” lijnen.