Levende Loes #75 – Uit eten & laatste zomerdagen

Vandaag heb ik alweer de 75ste editie voor jullie van ‘Levende Loes’, wat gaat dat snel! In dit fotodagboek onder andere veel lekker eten (what else is new..) en hard studeren!

Zaterdagavond ging ik uit eten en trok voor de gelegenheid mijn nieuwe broek van H&M aan. Het is een paperbagbroek en ik vind het subtiele ruitenprintje zo leuk!

We gingen met vrienden bij ‘Egelantier’ eten (in Breda!) waar we een soort shared dining menu deden, allemaal kleine hapjes dus. Als je zo je eten ‘deelt’ zorgt het meteen voor heel veel gezelligheid, een geslaagde avond dus!

Bij een luie zondag hoort natuurlijk knuffelen met dit lieve draakje, ook als hij me liever negeert..

Samen met een vriendin nam ik het er nog even van en we lunchten lekker op het terras aan het Vrijthof. Met die warme dagen leek het bijna nog even vakantie!

Verder stond mijn afgelopen week vooral in het teken van veel studeren. Op het moment ben ik bezig met een simulatieproject, dus er moesten onder andere gesprekken gevoerd worden met onze cliënt, oefenen voor het echte werk, haha!

Ik heb aankomende week een hele drukke week op de planning staan met veel lange (studie)avonden, maar ook dat hoort erbij! Het academisch jaar is weer vol begonnen. Ben jij ook weer helemaal in de werkmodus?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Wat tof, zo’n simulatieproject! En dat etentje ziet er echt gezellig uit! Ik vind die paperbagbroek ook echt heel leuk.