NEW IN | #geticovered met Smartphonehoesjes.nl

Van de website smartphonehoesjes.nl mocht ik een hele leuke #getitcovered goodiebag ontvangen en vandaag laat ik jullie zien wat voor leuke dingen erin zaten!

Smartphonehoesjes.nl staat natuurlijk vooral bekend om de leuke telefoonhoesjes die zij hebben (je vindt er zelfs al voor je nieuwste iPhone Xr een hoesje !) naast toffe cases hebben ze nog veel meer andere accessoires voor je telefoon. Zo hebben ze bijvoorbeeld popsockets, toffe stickers, powerbanks en handige selfielampjes. Een aantal van deze dingen ontving ik in mijn goodiebag en ik vind het allemaal hele fijne items! Zo kan ik mijn telefoon een beetje opleuken en kan ik voortaan de meest flawless selfies maken, ook in het donker! Wist je trouwens dat je ook zelf een telefoonhoesje met foto kunt ontwerpen op de website? Zo kan je je telefoon helemaal personaliseren met de mooiste foto’s van je vakantie, vriendinnen, familie of vriend. Echt heel tof!

Naast handige gadgets verkopen ze nog veel meer fijne items bij de webshop en ik mocht ook onder andere een draadloze bluetooth speaker (met een leuk lampje erin!), een activity tracker, touchscreen handschoenen en een fijn paar oortjes ontvangen. Eerlijk gezegd wist ik niet dat je ook zoveel andere handige gadgets kon kopen op deze shop, dus ik ben blij verrast! Als ik voortaan iets nodig heb, ga ik ook zeker een kijkje nemen op smartphoneshoesjes.nl.

Ik ben heel enthousiast over deze toffe #getitcovered goodiebag van smartphonehoesjes.nl. Ik bestelde voorheen al regelmatig bij deze website, maar weet nu dat ik er voor nog veel meer leuke items terecht kan! Waar bestel jij altijd al je telefoonaccessoires? 

Deze goodiebag heb ik ter review mogen ontvangen. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening. Ik krijg niet betaald om hierover te schrijven.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Superleuke goodiebag! Vooral dat telefoonhoesje met botanische print vind ik heel tof 🙂